Toinenki pentulaatikko tyhjäksi

Kun tuo Lunan vinkuminen ja aidan tuijottelu alko jo ottaa päähän, päätin sitte paljastaa sille, mitä tuo pentulaatikko sisältää. Tai no, oikiastaan syy oli se, että nuo kaks hyväkästä, Hannu ja Kerttu, eivät juuri liikuskele sängyssä ja kävely ei tunnu oikein sujuvan isojen mahojen kans muutenkaan. Ajattelin, että jos ne näkee muitakin, ne piristyvät. Ja niinhän siinä kävi, että hetmiten sielä alettiin kävellä ja katastella ympäröivää maailmaa.

Luna on ihan sekasi!
Isot parveilee, pienemmät ihmettellee.
Tyyne teki tuttavuutta Hannun kans.
Hannu ihmettelee.
Sylvi tekee tuttavuutta Kertun kans. Tai  no, se tais ollaki aita,
joka kiinnosti...
Luna iiihan täpinöissään kattelee ku Hannu ja Kerttu nukkuu :)
Ja tässä sisarusten nukkumisasennot :D
Käväsin pihalla ja ku tulin takasi, aitauksessa oli ihan väärä äiti. Luna-ressu oli joutunu hyppään Almaa pakoon aitauksen sisään. Annoin noille isommille luut ja Almahan tietenki käväs varastaan Lunan. Lopulta oli vissiin sitte ajanu sen vielä aitaukseenki. No, Luna oli kyllä onnessaan. Varsinki, ku Impi ei huomannu eikä ollu ajamassa sitä pois. Impihän on siis aivan ylisuojeleva pennuistaan. Saattaa ulkoa tullesa hyökätä Lunan kimppuun, vaikkei se ois ees menosakaan pentujen lähelle. Välillä taas se ei välitä noista yhtään. Ottaa siitäki sitte selevää. Se logiikka tuosa suojelemisesa jotenki ontuu...

Voi Luna-ressua! Tai ehkei niin ressu lopulta ollukaan, ku hoksas,
minne oli hypänny. Noita vauvoja se vaan katteli, heilutti välillä häntää
ja vikisi.
Ja tässä Hannun ja Kertun siistit ruokailutavat :) Eivät ihan kokonaan oo lautasella.


Otin sitte vielä Alaman pennuista muutaman kuvan, joissa ovat "aika" sulosia. Pennut siis tänään 4 viikkoa. Tänään tais olla Sylvin, tuon pienen tirriäisen, ilta. Ainaki, mitä laskeskeli, montako kuvaa kenestäki olin ottanu ;)


Iiiik <3 Söpö-Sylvi <3

Oskariki ehti kuvaan :) Vauhtia tuntui riittävän tällä herralla.
Sylvi, edelleen <3
Ja eikös se oo Sylyvi tässäki kuvasa :)
Tämä on sitten Matilda.
Ja näin paljo tänä iltana lopulta pennut kiinnosti Ellua ja Almaa. Eivät korvaansa lotkauttanu, ku yhet juoksenteli pitkin poikin, ärisivät ja tappelivat. Se on tuo äiti-Almaki vissiin jo päättäny antaa hoitovuoron jolleki toiselle - kuka sen nyt millonki haluaa :)


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Iiiiik miten söpösiä taas <3
Haluais kyllä niin nuuskutella niitä pieniä vaavin tuoksuisia pentusia.
Lahja
Jenni Isoniemi sanoi…
No nyt aukesi maailma Hannulle ja Kertullekin! 😀

Suositut tekstit