18. huhtikuuta 2016

Valmistautumista h-hetkeen

Eilen oli aika alkaa valmistautumaan Alman h-hetkeen. Siivosin synnytyshuoneen, joka on mun makkari. Pesin sängyn, kokosin paikalleen ja laitoin muutenkin valmiiksi. Lakanat olivat Ellun pentujen jäliltä, muutamaan kertaan pestyinä. Luna, tuo huippunenänen, oli yläkertaan tullessaan tietenki ihan täpinöissään. Haisteli ilmaa portin takaa, kun ei päässy huoneeseen. Kun sen päästin sinne, se juoksi suoraan sängyn luo ja alko sitä haistelemaan. Luulikohan tuo, että sielä jo jotain muutakin on. Alma käväs myös haistamassa, mutta eipä sitä sen enempää sänky kiinnostanu. Mun sängyn alle vääntäyty nukkumaan. Ippu ja Ellu eivät edes käyneet haistamassa. 

Sänky valmiina!
Pikkuhiljaa alan keräämään synnytystä varten tavarat kokoon. Uskon, ettei tässä kauhia kiirus tule. Alma on tähän mennesä tähänny tarkasti 63 vuorokaudelle synnytyksen, joten luulen, että menee nytkin sinne. 

Tässä se meijän tuleva mamma lötköttää. Tämmösessä asennossa se viettää aikaansa, välillä pöydän alla, välillä tässä lattialla. Lenkillä on käyty, mutta näyttää niin vaikealta Alman meno, ettei pitkää lenkkiä enää tehä.


Ellu on löytäny uuden nukkumapaikan. Hyvä on paikka, siitä näkee joka suuntaan :)


Sain illalla vielä Vaasan näyttelystä kuvia Miialta ja Sannalta. Laitanpa muutaman vielä tänneki, kun oli niin hyviä kuvia!

Fiona <3
Ippu pöydällä. Huono asento, sanon ;)
Justiina <3
Vihtori <3
Voittajat <3
Aada <3
Elllllllu <3
Justiina <3
Äiti ja lapset, kaikki niiiiin ihania!
Kun äiti on pois, lapset voi vaikka nukahtaa.
Odottelua ja näyttelyluetteloon tutustumista.
Äiti ja poika <3

Ei kommentteja: