Synttäreitä ja pötkylöitä

Tässä laskujen maksun  lomassa ajattelin siirtyä mukavampaa hommaan ja laittaa muutaman kuvan eiliseltä. Pennut voivat hyvin ja äiti-Alma on jo oma säpäkkä ittensä. Oon jo joutunu portinvartijan tehtäviin. Alma käväsee alakerrasa välillä katastamasa tilanteen. Haukahtaa  portin takana ja kun sen päästän sieltä, se kävelee keittöön, sieltä olohuoneeseen ja takasi portin taakse haukahtaen vaatimaan, että taas avaan portin, että pääsee ylös. Nyt oon sitä jo tästä jatkuvasta ramppaamisesta huomauttanu ja pysyyki paremmin pentujen tykönä. 

Otin eilen muutaman kuvan. Tänään toivon mukaan saan enemmän. 

Onnellinen äippä lastensa kans <3

Sisarrakkautta 3
Rentoa  öllöttelyä.
Oskari-poika ja Neiti Eka.
Oskariksi nimetty poika <3
Poika on siis varattu ja saanu jo nimen Oskari. Ihana nimi <3 Neitokaisten uusia koteja alan katsasteleen, kuhan kiireisin aika on ohi, viimeistään viikon päästä. 

Meillä on vietetty synttäreitä ja varmaan myös Lunan ensimmäisen pennun, Iitan, kotona. Iita täytti 5 vuotta samana päivänä, ku nämä pennut syntyivät. Onnea siis aivan mieletön määrä Iitalle! Myös Lunalla täytty mahtavat 8 vuotta eilen 29.4.! Ei uskois. Se on nyt kuin 3-vuotias, pirteä ja leikkisä neiti. 

Iita n. 1 kk:n ikäisenä.
Luna 8 vee <3
Ippu tuli eilen kotiin. Ei tunnu tajuavan ollenkaan, että täälä ois jotain uusia tulokkaita. Lunahan on edelleen ihan pöljänä. Se vinkuu alakerrasa, kun oon pentujen luona yläkerrasa. Aina kun kannan jotain kädessäni alakertaan tullessani, Luna tutkii mut viimesen päälle. Ja taas pitää olla tarkkana, kun pesukoneeseen heittää pentulaatikon alustoja. Täsäpä kuva, miten kävi E-pentueen syntymän jälkeen, ku heitin pentulaatikon alustoja pesukoneeseen:

Lunahan sinne perään meni. Luuli varmaan, että heitin pennutki
pesukoneeseen :)
On siis taas sitä Lunan stressiaikaa, kun ei pääse vielä pentuja hoitamaan. Kestettävä nyt sen kuitenki on pari, kolme viikkoa, että pääsee hoitoapulaiseksi.

Ja eikus laskujen maksun kimppuun. Yök :)

Kommentit

Suositut tekstit