Rauhallista, erittäinki rauhallista

Toinen etätyöpäivä ohi ja ihan rauhallisissa merkeissä Alman suhteen. Tuosa se vaan nyttenki nukkuu ja lenkillä käpsytteli ihan reippaana. Lämmöt on pysyneet samana ja ruokaki maistuu enemmän kuin hyvin. Elikkä taas vaan ootellaan... :)

Ippu mua aamun yritti saada leikkimään ja kun en ehtiny töiltäni sitä leikittää ja se niin säälitti, kysyin sitten Sannalta, voisko Ippu tulla heille hoitoon Fionan kaveriksi. Ipulla kun sitä virtaa riittää, on silleki mukavampi, ku saa sitä johonki purkaa. Ihana Sanna tuliki sitten Ippua hakemaan ja heti meijän pihalla Fionan kans oli semmonen vauhti, että sydän sykähti. Sinnepä sitten Ippu lähti ja pääsi heti lenkille Fionan, Ringan ja Sannan kans. Ja vauhtia oli lenkillä riittäny. Ensin oli Ringa kuulemma vähä Ippua oudoksuttanu, mutta oli seki tunne menny ohi. Tässä Sanna ottamia ihania kuvia lenkiltä. Kiitos Sanna!

Oiskohan täsä mietintähetki ennen seuraavaa kiihytystä.
Mietinnän tulos sitten tässä :)
Näin lähellä jo. Tutustellaan.
Tyttöjä riehumassa.
Sielähän ne kaikki, Ringa, Fiona ja Ippu.
Ipun nokka :)
Näin sulassa sovussa mennään...
Ippu, tuo sylikoira.
Yks väsyny shelttineiti <3
Me nyt sitte täälä vaan ootellaan. Todella rauhallista on, ihan ihmeellisen rauhallista. Onhan se tämäki välistä ihan mukavaa, että kaikki ottaa rennosti eikä kukaan yritä repiä toista leikkimään :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Olisi kiva saada postausta miten siistit sheltin korvakarvat :) Siitä olisi varmasti monelle hyötyä!

Suositut tekstit