5. huhtikuuta 2016

Alman ja Impi-Impulan massut kasvaa

Nyt on ihan pakko ilmottaa, että kyllä taitaa kahdet pentueet meijän lattioita tässä loppukeväästä, kesän alussa viihdyttää. Almalla on kuudes viikko meneillään ja on niiiiiiiiiin pullea ja paksu ja vaikka mitä. Impihän asustelee vielä Limingasa ja sieltä eilen semmoset uutiset kuulin, että Impiki näyttäs lihoneen. Jos tuo neiti lihoo, se tarkottaa kyllä ihan varmasti pentuja. Muutenhan sitä ei saa lihotettua millään. 

Toivon, uskon ja luotan, että mulla alkaa tosi hikinen ja työntäyteinen puserrus noin ja suunnilleen 23.4. ja kestää sitten tuonne heinäkuun alkuun. Sanottasko, että tuosta toukokuun puolesta välistä alakaen multa ei kannata järjen sanaa oottaa. Ilme voi olla semmonen hymyn ja epätoivon sekanen, mutta siitä ei kannata silleen kauhiasti välittää. Kyllä mää tolokussani varmasti kuitenki oon. Mitä nyt vaan vähä onnellinen. Ja väsyny.  

No, sitä ootellesa hymy on nyt vielä tosi herkässä :) Kaikki sormet, varpaat ja vaikka hiuksetki pystyyn, että kummallaki menee loppuaika ja synnytys hyvin ja pennut ovat terveitä ja terhakoita!

Täsäpä ne tulevat mammat, Alma n. 5 vuotta sitten ja Ilo-Impula pari vuotta sitte,:Ei kommentteja: