19. maaliskuuta 2016

Vieraat lähtivät, nyyh!

Vihtori ja Nestori lähtivät omaan kottiin ja meillä on nyt niiiiiin hiljasta ja rauhallista. Ippuki nukkuu 3 päivän reuhtomisen väsymystä pois. Ihan ikävä noita poikia tuli! Meillä on tosiaan ollu aivan upiat päivät. Vihtori ja Nestori ovat aivan ihania herrasmiehiä, tai -poikiahan he vielä ovat.  Ei minkäänmoisia ongelmia noitten kans kyllä tuu. Ovat reippaita ja koko ajan touhuisa täysillä mukana. Aivan mieletöntä leikkimistä ja juoksemista oli päivät täynnään. Ippu, Vihtori ja Nestori juoksentelivat sisällä ja ulkona yhessä. Lunanki ottivat välillä mukaan. On ollu niin ihana seurata niitten touhuja. 

Tämmönen merle-trikkiporukka meillä on ollu
Päästin kumpanaki yönä nuo kaikki omaan makuuhuoneeseen, ku en hennonnu jättää portin taakse. Oli pikkasen vaikeuksia ite mahtua 120 cm leveään sänkyyn, kun kuus shelttilöistä lötkähti vierelle nukkumaan. Onneksi kuitenki pudottautuivat pikkuhiljaa yks kerrallaan lattialle ja pystyin kääntymäänki. Aamulla, ku kello soi, koirat hyppäs sänkyyn, Nestori suoraan mun rinnan päälle ja nuoleen mun naamaa. Nestorihan ei ihan pieni poika oo, painaa jo yli 10 kiloa. Kummasti kuitenki paino jakautu silleen, ettei mun rintalasta rusahtanu rikki :) Tänä aamuna (siis lauantainaamuna ku ois saanu nukkua pitkään!) nuo kolme hyväkästä keksivät alkaa leikkimään puoli seittemän aikaan! Kyllä otti päähän, mutta eihän niitä voinu komennella oleen hiljaa, ku heillä oli niin hauskaa. Tunteroisen pyöriskelin sängysä ja eihän siinä auttanu muu, ku nousta ylös. Ei väsyttäny kuitenkaan yhtään, ku oli niin ihania kavereita seurana.

Nestorihan täytti melekein koko sängyn, mutta en hennonnu
sitäkään pois ajaa.
Muutaman kerran mulla on menny Ellu ja Vihtori sekasi. Kun katsoo kauempaa, ne erottaa siitä, että Ellulla on enemmän mustaa turkissaan. Mutta kun sohvalla vieressä makas Vihtori, luulin, että se oli Ellu, ja toisinpäin. Kyllähän ne erottaa ihan hyvin, ku näkee esim. edestä (kuten allaolevasta kuvasta), mutta jos vaan nopiasti katsoo, ne sekottuu. Ilmeiltään ovat ihan samanlaiset ja kun ulkona seuraa kaukaa, sekasin ne menee.

Vihtori ja Ellu - kuin kaksi marjaa ;)
Oli sitte ihan pakko ottaa Ipusta ja Vihtorista ihan seisomakuvia taas. Nestori-Nessukka ei välittäny tuon taivaallista uloslähtemisestä, vaan nukkua torsotti vaan sohvalla enkä sitte sitä hennonnu herättää jotain tylsää valokuvaamista varten. 

Ippu <3

Vihtori <3Alma tosiaan syö tosi huonosti eli kyllä mää uskon, että pentuja on tulossa. Almalle kelpaa kuitenki mun leivänmurut. Kun syön aamupalaani, se hyppää tuolille mun selän taa ja kyttää kainalosta, millon oon ruokani syöny. Kieli on pitkällä jo pöytää kohti  menosa ennen ku minä viimestä purasua leivästä otan :)


Ei kommentteja: