17. maaliskuuta 2016

Ippu - grrrrr!!!

Nyt on meikäläisen huumorintajua koeteltu viime päivinä aika paljo. Tuo riiviö Ippu on keksiny semmosia harrasteita, etten oikein tiiä, mitä sen kans tekis. En tiiä, ettiikö se tulevaa ammattiaan vai onko se vaan yksinkertasesti jotenkin... hmmm... erikoinen. Nääs, Ippu on nyt hajottanu kolmet farkut, kahet Vilman ja yhet mun, ja vielä yhet mun collegehousut. Ja aina samasta paikasta! Eikä sille kelepaa mitkään vanhat farkut, ei. Uudet ne olla pittää. En tiiä tosiaankaan, onko Ippu yrittäny suunnitella uutta muotia olevat farkut, resusethan taitaa olla muotia nykyään. Ylempänä on siis Ipun yritelmä, alla Vilman kaupasta ostamat, ei vielä Ipun muokkaamat muotifarkut. Kummat sinä ottasit, jos ois ihan pakko? ;)Sain maanantaina ystävältä uudet ihanat lapaset, jotka tuo kutaleen Ippu on nyt sitte uudelleen koristellu - tai sanottasko ottanu koristeet pois. Jotenki se oli saanu eteisen oven auki, käyny ettiin hanskakorista just nämä lapaset ja muokkaillu niitäki uuteen uskoon. HUOH!!


Ja tässähän ei oo kaikki, mutta en nyt jaksa kaikkea ees luetella. Yritän kuitenki ajatella, että tuosta neitistä tullee kuitenki vielä joku päivä ihan normaali shelttineito ja aion kestää kaikki Ipun kokeilut ku nainen. Mullehan tämä on jo nyt muutaman euron maksanu, ku oon joutunu osteleen uusia farkkuja tähän mennesä kahet. Yritän myös laitella kaikki ylimääräset ja muutki maholliset ja mahottomat suuhun  mahtuvat tavarat pois näkyviltä ja mielellään ihan piiloon, ettei tartte rahapussin pohjia kovin usiasti puhallella uusia tavaroita ostellen. Tuosa se Ippu nytki makkaa ihan viatonta 7 kk:n ikäsen shelttineidon unta ja on autuaan tietämätön siitä, että ois joskus jottain pahhaa tehny...

No,  saatiin tänään iloksemme kaks hoitolaista. Vihtori ja Nestori tulivat viikonlopuksi meille asustelemaan. Vähä on ollu Ipulla hauskaa, ku on kerranki kavereita, jotka eivät kyllästy sen riehumiseen ja ärise sen lähestyessä. Kävästiin lenkillä, kun Jenni pojat toi. Nyt on Nestori ihan tööt, nukkua retkottaa lattialla. Vihtori vielä makoilee pää pystysä ja miettii, oisko jo aika alkaa yöunille. Tytöthän on jo ihan rennon letkeinä letkuina sohvalla, lattialla ja tuolilla. 

Ehin yhen kuvan ottaa ennen ku tämä retkue alko väsähtelleen. Kovasti eivät tuntuneet nauttivan kuvassa olosta. Alma ja Luna tietää, että ku istuu nätisti paikallaan, saa kohta nappulaa. Kun otan kameran käteen ja näytän noille kahelle, mihin pitää istua, siihen ne menee ja siinä pysyvät. Ajatus palkkiosta saa ne tekemään ihan mitä vaan.


Ja tässä vielä kuvaterveisiä Leopoldilta. On käyny pohjosessa lomalla ja päässy juoksemaan mettisä.
Ja vielä vähä väliaikatietoja Almasta. Nyt kahtena päivänä sille ei oo maistunu ruoka vanhaan malliin. Nuoleskelee ja haistelee vaan ruokaansa ja miettii tarkkaan, söiskö vai eikö. Kolme viikkoa ja viis päivää on astutuksesta, joten aika hyvältä vaikuttaa :) Vielä ei voi kuitenkaan varma olla, mutta uskallan jo ihan pikkiriikkisen toivoa, että pentuja vois olla tulosa.

Ei kommentteja: