22. joulukuuta 2015

Onnen kyyneliä

Koin tänään kasvattajaurallani aivan uskomattoman illan, jossa ei itkusta meinannut tulla loppua. Onnen kyyneliä siis vuodattelin. Kasvattien omistajat yllättivät minut aivan ihanalla tavalla!

Kiireellä ajelin töistä kotiin, kun Sanna aiko tulla Fionan kans kylään. Hain kotimatkalla mukaan Vilman ja Lillin meille hoitoon joulua viettämään. Kotona sitten ryyppäsin kahvia ja kuulin, kun auto ajoi pihaan. Kun koirat eivät haukkuneet, luulin kuulleeni väärin. Menin kuitenki ulos ja olihan se Sannan auto pihalla. Ihmettelin, kun Sanna ei tullu autosta ulos, mutta ajattelin, että hän puhuu kännykkään ja puhuu puhelunsa loppuun. Samalla ihmettelin kahta autoa, jotka kääntyivät pihaan ja aattelin, että ovat ajaneet harhaan. No, yhtäkkiä tunnistin Jennin auton ja hoksasin, mikä on homman nimi. Sieltähän tuleekin muitaki kuin vain Sanna! Siinä vaiheessa tuli itku silmään ja sydän täyttyi aivan uskomattomalla tunteella: "Kasvattien omistajia tulee useampi kylään". Vieläki tätä kirjottaessani tulee itku silmään ja onnellisuuden tunne sydämeen. Autot tyhjentyivät ja yhtäkkiä pihalla juoksenteli 11 shelttiä, joista osa oli omia kasvatteja. Ilta oli aivan ihana! Koirat leikkivät ja juoksentelivat sisällä ja luulen, että kotonaan jokainen nyt vetää lonkkaa ja nukkuu syvää unta - sen verran vauhtia ja vaarallisia tilanteita illan aikana riitti.

Aivan uskomaton ilta, aivan uskomattoman ihana yllätys! Ette voi kuvitellakaan, kuinka ihana olo mulla oli ja on edelleen ja luulen, että tämä tunne jatkuu pitkään! Pelkkä meille tulo olisi riittänyt, mutta sain myös joululahjan, jota aukoessani purskahin jälleen kerran itkuun: aivan ihanan taulun kasvateistani (ja olihan siellä Alma ja Lunakin)! (tähän noin sata sydänhymiötä!) 

Kiitos teille kaikille, jokaikiselle ihanalle Violetdream-kasvatin omistajalle! Ootte jokainen mulle "The Best"!

Toivottavasti kuvista välittyy myös teille tunnelma, joka meillä tänä iltana oli:

Tämä on aivan ihana! Harmi, ku värit ei näy oikein, vika minun ;)
On ne siinä kaikki, 11 kpl. Ahettiin ne nurkkaan ja yritettiin pitää sielä ;)
F-pentue kokonaisuudessaan.
Ja se F-pentue. Takarivisä trikit Ippu ja Haiku, eturivisä merlet
Nestori, Vihtori ja Fiona.
Yks sielä, toinen täälä :)
Ja nurkkaan ahettuna taas kerran :)
Nestori, Ippu ja Fiona
Erilaisella kokoonpanolla... Jotku on hoksannu, että nappulaa saa
muutenki ku kuvassa töröttämällä :)
Ja toimintaa ja vauhtia riittää.
Tämähän alkaa jo naurattaan, ku kaikki hyppii minne kukanenki.
Hippu-Himppu osais poseerata, ku vaan kuvaaja osais kuvata
oikeasta kulmasta :)
Haikuki osaa poseerata, kuten myös Ellu ja Luna. No höh,
sielä jollain on nami sopivasti kädessä :)

Ei kommentteja: