5. joulukuuta 2015

Ippu tv:n ääressä ja hoitopojat Onni ja Nino

Torstai-iltana istahin sohvalle katsoon Koukussa-sarjaa. Samalla kaikki neljä hyppäsivät täyttämään sohvan tilan siltä osin, kun multa vapaaksi jäi. Siihen asettuivat jokainen makoileen ja pistivät silmänsä kiinni. Ohjelmassa tuli sitte kohtaus, jossa mies katteli lasten kirjaa, josta sai erilaisia eläinten ääniä nappuloita painellessaan. Kun hän paino koiran haukuntaa, kolmen koiran pää ja korvat nousivat pystyyn ja he alkovat tuijottaan tv:tä (Luna ei voinu vähempää moinen ääni kiinnostaa). Koiran jälkeen tuli lampaan määkimistä. Nyt olivat koirat ihan ihmeissään, päät jo keikkuivat puolelta toiselle. Kun äänet loppuivat, Ellu ja Alma jatkoivat uniaan. Ippu sen sijaan jäi vaan tuijottamaan tv:tä. Jossain vaiheesa se hyppäs lattialle tv:n eteen ja vaan tuijotti ohjelmaa. Välillä Ippu kävi trkistamassa, oisko nuo ruudussa näkyvät ihmiset tv-tason takana ja ihmetteli kovasti, kun ei niitä vaan mistään löydy. Tv-tasossa on lasiovet, joista näky tietenki Ipun kuva ja seki sitä kovasti ihmetytti. Ku ei tuntunu ratkasevan tv:n arvoitusta, kävi välillä kävelemässä, mutta koko ajan välillä käänty kattoon tv:tä. Kun Koukussa-ohjelma loppu, vaihdoin kanavalle, jossa näky joku amerikkalainen elokuva. Siinä vaiheessa vasta Ipulla loppu kiinnostus tuota ihmeellistä ruutua kohtaan. 

Edelleenki Ippua kiinnostaa tv-ohjelmat. Tämä kuva
perjantai-illalta. Mikähän ois Ipun suosikkiohjelma ;)
Vähä jännittää tuo Koukussa-ohjelma :)

Meille tuli torstai-iltana hoitoon kaksi shelttipoikaa, Päivin Nino ja Onni. Alussa vähä kauhistuivat kaiketi meijän akkaporukasta, mutta nyt jo Ninoki makaa mun vieressä sohvalla ja Onniki olohuoneesa. 

Käytiin iltasella lenkki ihanan lumisessa mettäsä. Vaikka oli jo pimeä, lumi toi sen verran valoa, että pystyin laittamaan otsalampun taskuun. Kun jokaisella koiralla oli vilkkuvalot päällä, ei tarvinnu huolehtia, että menisivät hukkaan mettäsä. Oli aika hauskannäköistä, kun vilkkuvat valot näky puitten takaa koirien tehdessä tarpeitaan kauempana polusta. Aina ei tienny, mikä koira oli kyseessä, mutta pääasia, että noita vilkkuvaloja oli ne kuusi kokoajan mukana :)

Tässäpä muutama kuva eiliseltä.

Onni uskaltautu kaukaa kattomaan, mitä olohuoneesa tapahtuu :)
Sen verran houkuttelevaa vissiin täälä tapahtu, että Onnin piti tulla
ihan sohvalle nauttiin olohuoneesa olemisesta.
Nino nousi makuulta ihan vaan kuvausta varten :D
Onni-Konni <3
Ja nämä jaksaa!
Tähän pitäs saaha ääni mukkaan! Semmosta ärinää, ettei omia
ajatuksiaan kuule!
Näin käy, ku on juossu lumessa tunnin verran :) Nukkuja on siis Alma :)
Ippu kattoo ulos. Tuskin näkee muita kuin ittensä heijastuksena ikkunasta :)

Ei kommentteja: