26. joulukuuta 2015

Iiiik, Vihtori on aivan iiiiihaaana!!!

Vilma ja Lilli lähtivät omaan kotiin viettään loppujoulua ja heidän tilalleen meille tuli ihana Vihtori eli Ellun poika Violetdream Fit For A King. Vihtori tuli odotteleen meille huomisia näyttelytreenejä, jonne lähtee mun kans. Jenni, emäntänsä, menee hevoskursseille, joten ei pääse itse mukaan. 

Kun Jenni lähti, Vihtori semmoset 10 minuuttia vinkuili ovella. Kävimmä sitte ulkona luistelemassa - piha on siis aivan mahottoman liukas - ja sieltä sisälle tullesa Vihtori oli kuin kotonaan.  Pari kertaa on kuitenkin käyny rappaamassa vielä ovea, mutta uteliaisuus on voittanut ja on tutustellut syntymäkotiinsa ihan reippaasti.  Nyt sitten jo nukkuvat kaikki. Trimmasin Vihtorin korvia ja täytyy sanoa, että ilme muuttui aika huimasti :) Tässäpä Vihtori, tuo iiiiik niin ihana Vihtori!

"Kattokaa nyt, kuinka ihana mää oon!" Iiiik, oot, oot,  oot!
Vihtori edestä
Vihtori takasivusta :)
Vihtori melekeinpä takaapäin :)
Onhan meillä tietenkin muutki paikalla :) Oon vaan niin Vihtorin lumoissa ja tuijottelen vaan sitä.  Alma ja Ellu on jo sille ilmottaneet, ettei vielä oo aika tulla kovin lähelle. Hyvin Vihtori kyllä tietää mitä tehdä ja mitä ei. Vihtori on aivan ihananluontoinen, rauhallinen, utelias, ei hötkyile liikoja.

Almasta nappasin ihanan kuvan! Tuo ilme <3 <3
Ja sitten yllätin Alman nukkumasta. Hoksas kuitenki, ku kuvan otin :)
Ellu seuraili, mitä muut tekevät.
Läsähti sitte nukkumaan aika rentoon asentoon :)
Kuten  myös Lunaa.
Ja sitten sisarukset alkoivat lähentyä.
Haistelua ja tutustelua.
Lopulta kuitenki Ippu päätti mennä nukkuun ja Vihtori seuras esimerkkiä.
Portailla on Ipun paikka.
Ja niin lupsahtivat Vihtorinki silmät kiinni.
Huomenna siis mennään nätoharkkoihin Ipun ja Vihtorin kans. Ipun kans oon jonku verran harjotellu ja se osaa jo seistä ja ravata suht hyvin. Pöydälläki osaa olla ihan rauhasssa. Saa sitte nähä, miten käyttäytyy tilanteessa, jossa on paaaljo muita koira. No, sitähän treeneissä harjotellaan. Vihtorista en tiiä yhtään mitään. Trimmipöydällä seiso tosi nätisti, mutta en vielä ole ehtinyt ees seisomista kokeileen. Mutta huomenna sen näkee, miten noitten melekein viiskuukautisten pentujen kans mennee :) Saapas nähä, pääsevätkö Fiona ja Haiku mukaan huomenna. Ois ihana, jos näkis heitäkin kehää kiertämässä :)

Ei kommentteja: