Fiona tuli kyläilemmään

Fiona tuli tänään kyllään muutamaksi päiväksi ja ohan täälä yhtä hulinaa! Huh! Ippu ei jätä Fionaa hetkenkään rauhaan. Fiona-ressu hyppää sohvalle välillä turvaan sen hyökkäyksiltä - Ippuhan ei oo vielä oppinu sohvalle hyppämään :) Ippu on siis aivan mahoton! Lunalla on aivan loputon tehtävä yrittää saaha nuo lopettamaan. Ei onnistu, vaikka se kuinka haukkuu ja välillä ottaa jomman kumman niskasta kiinni. Mulla meinaa jo huumorintaju loppua noitten kolmen kans. Nyt huomaa, minkämoinen pakkaus tuo Ippu on! Pomottaaki Fionaa ihan täysillä.

Kokeilin pihalla pimiäsä ottaa muutaman kuvan noista riehujoista ja muistaki.  Onnistu, kumma kyllä :) Alma oli pimiän puolella koko ajan haukkumasa jottain, mistä mulla ei oo minkään valtakunnan tietoa, mikä se oli :)

Ellu-äiti on pudottanu karvansa ihan kokonaan. Pilkulliset polvi-
housutki on tulleet näkyviin :)
Luna mietiskelee pimeyttä.
Kun mentiin ulos, Fionaa vähä mietitytti, mihin pimeyteen se on oikein
joutunu.
Kivikko tuntu olevan paras leikkipaikka.
Fiona nuuskuttelee, missä on.
Eikä menny ku sekunti, ku Ippu oli jo hyökänny kimppuun.
Vähä välillä piti ottaa varovaisemmin.
Oisko vähä Lunasta turvaa.
Lunalla on aika mahtava turkki!
Voi hyvänen aika! Mulla on jalat koko ajan vaaravyöhykkeellä. Nostelen niitä välillä sohvalle ja yritän niitä suojella. Täälä on siis ihan mahoton hulabaloo; räykyttämistä, pentujen hyökkäilyjä, spurtteja ympäri alakertaa. HUOH, etten paremmin sano. No, juoskoot! Nukkuvatpa sitte varmasti hyvin ens yön :)

Mittasin tuossa Fionan ja 27 cm oli säkä. Ippu on ehkä n. 0,5 cm korkeampi, mutta näyttää hiukkasen isommalta  No, se on vahvempi luustoltaan kuin Fiona, joka vaikuttaa asiaan.

Otin yhteiskuvanki. Tosi hyvin pysyivät paikallaan, olin ihan ihmeissäni! Ellua vissiin vähä ärsytti olla Ipun vieressä :)

Luna, Fiona, Alma, Ippu ja Ellu
Ja samat neitit samasa järjestyksesä, mutta ehkä piirun verran eri
ilmeet :)
Jaa, nehän nukahtivat, kaikki. No, pennut 10 minuutiksia, mutta Luna jo yöunta torsottaa.

Sisarukset Ippu ja Fiona.
Tuo Ipun katse!!
Ippu <3
Nukkumista, ihan pian!
Ihan pian!
Nonnii, nyt on uni lähellä!
Luna kaiken antaneena, yöunilla!
Nukkumistako?
Ne nukkuuuuuu!!!!!!!

Kommentit

Suositut tekstit