9. lokakuuta 2015

Kauneudenhoitoa ja poijaat uuteen kotiin

Tänään oli kauneudenhoitopäivä, kun pojilla ootti uuteen kotiin lähtö. Kaikki pennut kävivät  myös ammeesa. No, ammeen tehtävää hoiti kodinhoitohuoneen lavuaari, hyvin kun sinne mahtuvat vielä. Nestorin, tuon mörssärin, otin ensimmäisenä, ihan vaan saadakseni tietää, että varmasti kaikki mahtuvat sinne. Nestori mahtui, joten siis muutki. Kaikki osasivat seistä nätisti pestävinä, järkytyksestä varmaan. Kuivauksen jälkeen nostin lattialle ja siitähän se riemu sitte riistäyty heti käsistä. Hauskaa oli viijellä märällä karvasella, ku pitkin poikin lattioita juoksentelivat. Kynsien leikkaus, tassujen trimmaus ja harjauski onnistu tosi hyvin. Olin ihan ilosesti yllättyny siitä.

Ja niinpä se porukka sitte hajosi. Poijaat lähtivät uuteen kottiinsa, ei siis kotteihinsa ;) Nestori ja Vihtori menivät samaan kotiin, Jennin luokse. Sielä kuulemma jo ovat näyttäneet ahneutensa ja tutustelleet paikkoihin. Oskari-collie kuulemma haistelee portin takaa poikia uteliaana. Onnea Jennille ihanista pojista! Muistahan varoa Nestorin naskalihampaita ja piilottaa kaikki varpaat, sukat, housunlahkeet,  seinät, lattialistat, tuolien ja pöytien jalat, noin vain muutaman mainitakseni :)

Jenni ja pojat Vihtori ja Nestori
Pennut pääsi tänään myös giljotiinin alle, ihan vaan mitattaviksi :) Vaa´allakin kävivät, Nestori täytti jo vaakakupin ihan kokonaan. Tässä strategiset mitat n. puolta vuorokautta ennen 8 viikon täyttymistä:

Valma 1820 g ja 20 cm
Unelma 2089 g ja 22 cm
Nestori 3334 g ja 24 cm - minähän arvasin, että rikkoo kolmen kilon rajan 8-vkosena :)
Selma 2405 g ja 22 cm
Vihtori 2317 g ja 21,5 cm

Saappaat nähä, mitä näistä isoja tullee ja minkä kokosia.

Otettiin sitte muutamia yhteiskuvia ja Vihtorista ja Nestorista seisomakuvat. Vähä oli vaikia saaha tuota porukkaa pysymään kasasa, vaikka oli 4 kappaletta apukäsiäki. No, jotain kuitenki :)

Kukahan on porukan kingi :D


Unelma kattoo, että ossaa se tuo Valma olla aina niin söpö.
Nestori se osas heti poseerata oikein :)

Vihtoria kiinnosti vain makkara.


Ei kommentteja: