Haikiaa, kolme jo lähteny

Niinpä sitten kolmaskin vauva lähti uuteen kottiinsa. Unelma, joka sai nimen Fiona, on Sannan ja perheensä ihanassa huomassa ja aivan upiasti sielä omat ihmisensä löytäny. Fionalla on myös koirakaveri, ihana Ringa. Ringa on sekarotuinen, collien ja sakemannin yhdistelmä. Aivan ihana luonteeltaan ja kaunis ku mikä! 

Fiona meni sijoitukseen eli yhesä Sannan kans viemmä häntä etteenpäin ja toivomme suurta menestystä kaikessa, mitä Fiona tekeekin :) Kiitos Sanna etukäteen kaikesta <3 Fionan kasvua voi seurata Sannan blogissa Veturitien viikarit.Kotona meillä siis vielä on Selma ja Valma. Selmalle jouduin kuitenki antamaan uuden nimen. Kun yritin Selmalle nimeään opettaa, Alma tuli joka kerta paikalle :) On siis nimi liian lähellä Alma-nimeä. No, mietittiin Vilman kans vaikka ja mitä nimiä. Aakkoset käytiin läpi moneen kertaan. Lopulta se vaan natsas ku nenä päähän: Ippu! Ippu-Ilonen on tuo meijän "Selma". Se on kaikesta innossaan. Häntä heiluu koko ajan. Perässä tepastelee aina ja ku sitä kattoo, alkaa häntä vipattaan. Se on niiiiin ihanan reipaski! Jotenki mulle tulee siitä Alma mieleen, eikä vain ulkonäkönsä vuoksi.  

Ippu <3
Ja Ippu uudelleen :)

Valma ilostuttaa meitä vielä perjantaihin saakka. Nimensä muuttuu, sen ilmottelen myöhemmin. Ipulla ja "Valmalla" menee lujaa. Vierekkäin nukkuvat ja yhesä leikkivät aivan mahottomasti. Onneksi on vielä tämä yks viikko aikaa noita seurailla. On tämä niin haikeaa aikaa, ku pennut lähtevät.

"Valma"

Ipun kans käytiin jo pikku hihnalenkki. Ihan reippaasti tuli mukana. Välillä kyllä kuulosteli ääniä, ku naapuri käynnisteli autoaan, mutta eipä yhtään sitä pelästyny. "Valma" pääsee huomenna myös kokeilemaan suurempaa maailmaa. Tuli niin pimeä, etten ehtiny molempia käyttää. 

Nestorilla ja Vihtorilla menee uudessa kodissaan lujaa, ainakin Jennin lähettämien kuvien perusteella. Oskariki ihmettelee noitten kahen vouhkaamista, mutta  vanhana herrana varmaan ajattelee, että lapset on lapsia ja antaa heijän touhottaa rauhassa. Ihana Oskari <3

Kommentit

Suositut tekstit