Pötkylöitten elämää muutamin kuvin

Viikko uusissa maisemissa ja alkaa jo paikat tulla pötkylöillä sen verran tutuiksi, että aitauksen ulkopuolelle jo tekis mieli. Vielä oon pysyny päätöksessäni, että en kovin aikasin niitä sieltä pois päästä. No, eilen kyllä kävi kolme jo haistelemasa olohuoneen lattiaa portin ulkopuolellaki - huoh mua ;) Jauheliha menee alas edelleenki ja painot nousee aivan mahotonta kyytiä. Välillä on aitauksesa kovaki melske, josta sitte tupsahettaan nukkumaan kesken kaiken. Tosi hupasaa on noita pötkylöitä seurailla :)

Alma ja Lunaki pääsivät ihan aitauksen sisään tutustumaan pentuihin. Alma-mummu yllätti ihan täysillä minut. Se meni suoraan haisteleen pentuja, nuoleskeli pyllyjä ja heittäyty makaamaan ja jatko hoitamista. Luna oli vähä hukasa, ei uskaltanu heti tehä mitään. Alko kuitenki nuoleskelemaan pentujen pyllyjä - ootteli vissiin jotain syötävää sieltä :) 

Alma-mummu hoitaa ihan kuin omia pentujaan <3
Mummu hoitaa lapsenlastaan <3
Valma <3
Valma taitelee pentusängyn luukun kanssa :)
Selma <3
Vihtoriki haluaa tasapainoileen.
Luna odottelee Unelman pyllystä syötävää :)
Nukkumista vierekkäin<3
Nukkumista  kasassa <3
Sain kuvia Niilasta (V. Earl Of Souls), joka asustelee Heinolassa. Aika upiannäkönen hän on! Ootan vaan, että pääsisin näkemään Niilan livenä! Ja upiankokonenki hän on: Virpin mittauksen mukaan 43,7 cm!! Kuvat on ottanu emäntänsä Virpi Rae. Ovat harmaavoittoisia kovan sumun ansiosta :)

Kommentit

Suositut tekstit