Pötkylät rekkarissa!

Kävipäs se niin sutjakkaasti jälleen kerran. Nimittäin pentujen rekisteröiminen Kennelliittoon. Eilen sirutus, illalla lähetin rekisteröinnin Omakoirassa kennelliiton hyväksyttäväksi ja tänään tuli lasku, jonka maksoin ja siinähän ne sitte nimet näkkyy Ellun ja Loren tiedoisa. Tuo F-kirjain oli vähä vaikianlainen nimen keksimiseen. Mulla oli vaikka ja mitä erittäinki vaikeita nimiä keksittynä, kunnes poikani Henri vaan sano ykskaks, että tässä ois ihan hyvät ja kelepo nimet. Ja nehän tälle sievistelijäpentueelle on muutenki sopivat, sen ruokailunsa takia. Ja täsä ne nimet ja vähä niitten taustojaki:

Violetdream Fit For A Queen - Selma
Tämä neitokainen pittää sisällään jottain ihme voimaa, on koko ajan liikkeesä, komentelee muita ja omaa hyvän itsetunnon. Kaulus on ku entisvanhasen kuningattaren kaulus, paksu ja valkonen. Ilme on semmonen, että näyttäs näyttävän keskisormea kaikille, jotka ei hänen mielensä mukkaan toimi.

Violetdream Fit For A Princess - Unelma
No, prinsessahan tämä neitokainen on. Kaunis ku mikä ja askeltaa prinsessan ylväin askelin. On välillä vähä kaino, mutta sylliin puskee ihan niinku muutki. Silmät on eriväriset, en tiiä, mitä niistä vielä tullee. On siis vähä semmonen sievistelijäki, ihan ku prinsessan pittääki. Tulevaisuus on varmasti hänelle tosi valoisa.

Violetdream Fit For The Royal - Valma
Tämä tyttö on koko ajan kans liikkeesä. Kiusaa kaikkia, on pieni ja erittäinki nopia liikkeissään. Ittekseen tekkee ihan tyhymiä liikkuja. Hyppää ykskaks ympäri, lähtee juokseen täysin päämäärättömästi, kunnes sitte törmää johonki. On siis aika hyvä kaikkien kaveriksi, vaikkei siitä ehkä sitä kuninkaallisten ylväyttä juuri löydykään. 

Violetdream Fit For A King - Vihtori
Tekonimestään huolimatta ei oo mikkään vihtori. Ossaa antaa muille köniin, mutta on sopuisa. On varmaanki aika diplomaattinen tulevaisuudessa, kun on nyt suht kiltti. Ainakaan ei kauhiasti paljo riitaa haasta. Kaunis, tai pitäskö uroksesta puhuttaesa sanoa komia on ilmeensä ja kasvot. Musta antaa semmosen ylväähkön ilmeen. Kuninkaana varmaan ois aika hyvä, ossais ottaa kaikki huomioon. Tai sitte ei.

Violetdream Fit For A Prince - Nestori
Tämä mörssäri vois olla vaikka klovni tai joku surullisen hahmon ritari. Nestori on niiiiin hauska ja semmonen melekeinpä hölömö tuijottelija. Tykkää yli kaiken purra joka paikkaa, varsinki varpaita. On saanu vahvasti ruokaa, kuten prinssit varmaan saa, ja kaikki kultalautaselta. On aina viimenen ruokalautasella, joten on saanu hyvät lähöt tulevalle prinssin uralleen. Ja hänellähän on valamiina jo prinssin housut, joten ei tartte semmosiakaan hankkia.

Ja sitte vielä noista mun antamista tekonimistä. Niin ihanasti kävi, että Valma jää Valmaksi (kiiiitos Sanna!) ja Nestori Nestoriksi ja käsittääkseni Vihtoriki saa pitää nimensä (kiiiitos Jenni!!). Vähä mää oon onnellinen ja otettu, että nimet säilyy!! Selma jää näillä näkymin kottiin kasvamaan ja tiiän, että hänen nimestään väännetään kovastikki kättä, ku Vilma ja Henri pääsevät asiaan vaikuttamaan. Huoh, sanon jo etukätteen!

Ja vielä mettälenkeistä noitten isompien kans. Alma on aivan yli-innokas sielä. Juoksee varmasti kaksinkertasen matkan meihin muihin verrattuna. Kaikki maholliset pienet ja isot linnut häviää hyvinki äkkiä taivaan tuuliin, ku Alma niitä käy ajamasa lentoon. Ellu yrittää juosta peräsä, mutta ei halua semmosiin ryteikköihin mennä, misä Alma menee ku kala vedessä. En tiiä, mistä tuo Alma taas tuota intoa ja iloisuutta on saanu, mutta ihana se on! 

Kuvia ei nyt uusia oo, mutta niitä tulee lähipäivinä!

Kommentit

Suositut tekstit