Vauvat täyttäneet jo yhden päivän

Aika kuluu siivillä ja pennutki on jo yhden päivän ikäsiä ja vähä yliki :) Pentulaatikossa kävi yöllä semmonen piipitys ja tuhina, että meinas jo mun unia haitata. Ovat aika kovaäänisiä tissiä etsiessään. Merleuros Ykkönen osaa jo haukkua! Ihan pisti naurattaan, ku yhen päivän iässä  jo sitä harjotellaan. Tuo merleuros oli jo syntyesään kovaäänisin ja piti heti kovaa möykettä tissiä etsiessään. Saas nähä, mikä siitä tullee! 

Ellu hoitaa edelleenki ylihyvin pentuja. On jo kuitenki ulkona raskinu sen verran kävästä, että pissat ja kakat on tehny ihan rauhasa. Kova kiire edelleen on sisälle. Ja nyt on sitte toisenki, varamamma-Lunan hoitovietti noussu äärimmilleen. Päästin Lunan ja Alman yöksi yläkertaan ja nythän Luna ei sitte tarkkailupaikaltaan oikein lähe minnekään. Ulkona ei viihy, vinkuu vaan sisälle ja kun päästän, juoksee yläkertaan paikalleen seisomaan. Stressisä se taas on, mutta alakerrasa sillä tuntu olevan vielä huonompi olla ku tuosa portin takana. Ellu ei välitä tuon taivaallista tuosta vinkuvasta varamammasta. Pari-kolme viikkoa ja pääsee Lunakin hoitelemmaan vauvoja. Almaa ei vois vähempää kiinnostaa moiset pötkylät. On varmaan edelleenki tuoreesa muistisa, minkälaista se on pentuja hoijella :)

Varamamma paikallaan apuun syöhkäsemäsä heti, jos sitä tarvitaan :D
Tässäpä muutama kuva jälleen meijän rakkauslapsosista. Annoin heille nyt tekonimet ja sain kerranki ihan ite päättää, kun lapset ei teilaamasa jokaista ehotustani :) Toisen merleuroksen nimi on vielä mietinnässä. Ja nimet voi vielä muuttua, jos sattuu niin, että luonteet näyttää jotain muuta :)

Trikkityttö, Selmaksi nyt nimetty.
Onnellinen äiti <3
Vasemmalta merleuros (Nestori), merleuros (?), merlenarttu (Unelma),
trikkityttö (Valma) ja trikkityttö (Selma).
Unelma <3
Vielä ilman nimeä. Hän on kyllä niin IIIIIK <3
Nestori <3
Selma <3
Nestori ja Unelma <3
Valma päällimmäisenä :)
Näin tässä nyt päällekkäin :)
Tämä taitaa olla Selma :)
Kasa vauvoja
Onnellinen äiti lastensa kanssa.
Hännän väristä päätellen tässä makaa Unelma <3 Vieressä Valma,
josta taitaa tulla Ellun äidin Alman kopio ;)
Tänään on Urpo (V. Camaro) ekassa näyttelyssään Kajaanissa. Kehässä oli käynyt ja H (Hyvä) oli arvostelukseen saanut. Kuulemma on ollu tiukka tuomari. Mutta upea ensiesiintyminen!! Ihanaaa!! Jospa vielä saisin kuvia tänään, niin laittelen niitäkin sitte.

Kommentit

Suositut tekstit