Iik, ku ne on niin ihania!!

Kolmen tunnin unilla on vieläki vähä sekanen olo, mutta eihän täsä nukkua voi! Eilen en osannu tehä mittään, ku oottelin pentujen syntymää. Tänään en osaa tehä senkään vertaa, ku vaan ihaillen tuota pentulaatikon sisältöä. Oon edelleen ihan sekasi onnesta ja siitä, että kaikki meni näin hyvin! Kaiken lisäksi Ellu syö hyvin ja juo vettä. Se on paljo se, kun ajattelee, miten vähän se on koko odotusaikanaan söi. Se pittää mua nyt ihan vaan tarjoilijanaan. Oon niska vääränä kannellu sille ruokaa - suoraan sänkyyn tietenki - ja aina se vaan näyttää haluavan lissää. Ihana juttu, vaikka  mulla jo jalat alkaaki olla muussia jatkuvasta portailla ramppaamisesta. Tuola se nytki sängysä röyhtäilee täyttä mahhaansa eikä sitä hävetä yhtään :) Ellu hoitelee pentujaan aivan yli-innokkaasti. Pitää välillä käyvä sitä ihan toppuuttelemasa, että saavat pennut ruokarauhan. Kaks kertaa on suostunu käymään pihalla, mutta niin kiireissään ollu, ettei edes pissoja oo ehtiny tehä. Käy kierroksen ja alkaa vinkuun sisään.

Punnitsin pennut ja kaikilla on noussu painot 13 - 20 grammaa. Ehkä voisivat syyä enemmän, mutta ku äiti aina niitä häirittee. Ellu nuoleskellee ahnaasti pentujen pyllyjä ja ne pyörähtelevät tissiltä selälleen  minne sattuu. Sitte tietenki pennulla tulee itku ja Ellu senkus vaan nuolee enemmän ja enemmän. Naurettiin yöllä Tiinan kans, että jos tuohon mallliin jatkaa, ovat pennut kohta karvattomia eikä niitä erota enää toisistaan :)

Ja muuten. Sattu ihanasti, että pennut syntyivät mun tyttären syntymäpäivänä. Ihana lahja 19 vuotta täyttävälle Vilmalle, vaikkei noita itelle saakaan :)

Täsä taas muutama kuva. Täytyy sanoa, etten nyt osaa näin äkkiseltään sanoa, kuka merle missäki kuvassa on, mutta eiköhän ne ala pikkuhiljaa sieltä tutuksi käymään ja tunnistaa jokaisen oli ne sitte kylellään, mahallaan tai selällään :)

Trikkityttö ja merletyttö


Kommentit

Suositut tekstit