Ihana Aada (V. Diamond Fairy) kävi pusuttelemassa

Onpa ollu ihana viikonloppu, kun on saanu nähä ihania kasvatteja pitkästä aikaa. Eilen kävi Urpo ja tänään kävi Aada mua pusuttelemassa. Aivan ihana tuosta neitokaisesta on tullu. Tai no, olihan Aada jo pienenä kaunis. Aadan väri on niiin puhtaan harmaa, aivan upea. Sen luonne on superia ja oikea kaunotar. Koko on Ellun mitoissa, ehkä vähän pitempi vaan on. 

Aadan omistajan kanssa päätettiin, että Aada saa nyt lähtä näyttelyturneille. Ensiesiintyminen hänellä on shelttien sivuerkkarissa Oulussa. Viemme Aadaa yhdessä Maijun kans kohti suurta menestystä :) Aada tulee meille välillä hoitoon ja muitaki suunnitelmia meillä on hänen suhteensa :) 

Tässä muutama kuva. Ihailkaa!!Maiju ja Maijun toinen silmäterä, Aada <3
Maijun toinen silmäterä, Mida.
Aada ja äitinsä Alma.
On ollu tosiaan aikamoinen viikonloppu, mutta ihana koiraviikonloppu. Lindakin tuli muutamaksi päiväksi jälleen hoitoon ja asettui heti taloksi. Nytkin nukkuu mun jalkojen juuressa. Nemi on tulossa yökylään. Jos vaikka tärppipäivä löytyis helpommin, kun on noita muita neitokaisia sitä kiusaamassa :) 

Ellu on ottanu tosi hyvin koiravierailut. Se vaan makoilee ylhäisessä yksinäisyydessään ja kattelee päältä, mitä muut hommaavat. Stressaamisesta ei kyllä näy merkkejäkään. Elluhan on aina ollu semmonen omassa rauhassaan viihtyvä. Äksöniin ottaa osaa vain sillon, ku ite niin haluaa. Yleensä sisällä se vaan kattelee, mitä muut tekee. Tai vain nukkuu eikä sitä vois vähempää kiinnostaa muitten hommailut.

Kommentit

Suositut tekstit