Neitit apurina pihatöissä

Serkkuni Arja tuli "työleirille" Käpylänperälle ja saatiin muutama apuri hommiin mukaan. Luna, Alma ja Ellu pitivät kovasti älämölöä, ku pihalla touhuttiin. Koko ajan letka seurasi peräsä, ku hain sisältä jotain ja menin ulos. Ellu-ressu ehti aina sisällä pistää makuulle, ku taas piti lähtä mun perässä ulos. Yritin sanua, ettei kannata koko ajan turhaan eestaas kulukia, mutta eihän se heille kelevannu. Varmasti sata kilometriä kävelivät päivän aikana.

Välillä neiti ehtivät ulkonaki levätä, hetken :)
Saatiin Arjan kans tehtyä monenmoista. Varaston päädystä heiteltiin mahoton pino lautoja puuvarastoon, pestiin ulkosauna ja mansikkamaakin näyttää nyt mansikkamaalta. Kerranki oli kesänen ilma eikä tarttenu sateessa rallatella.

Varaston päätyki on nyt siistitty.
Sauna on vanha, mutta niiiiiin ihana! Kaivosta vettä muurin pataan
ja sauna päälle. Ah!
Tässäpä vähä meijän pihaa. Lääniä riittää koirien juosta, kuhan
vaan osaisivat käyttää tilan hyväkseen :) Tuosa vaan öllötellään ja
seisoskellaan paikallaan.

Mulla on pihalla vanha pumppukaivo. Joka kerta, ku siitä otetaan vettä, neidot yltyy ihan mahottomaan haukuntaan ja kiertävät ku hulluina kaivon ympäri. Kerran aamulla täytin ämpärin kaivosta ja sen jälkeen joka kerta, kun tauolla jompi kumpi meistä nousi tuolista, koirat alkovat raivoamaan. Kerran sitte heitin vettä kaikkien päälle ja saatiin olla loppupäivä rauhassa :)

Kaiken päälle sitte pistettiin grilliin tulet (grilli tehtiin Arjan kans keväällä) ja Arja alko paistaan makkaraa. Kovasti oli kavereita ja kyttääjiä grillin lähellä oottamasa syötävää. Aivan mahottoman hyvät makkarat sitte grillistä suuhun saatiin. Kaverit oli heti asiassa mukana :)

Alma tarkkana makkarankyttääjänä.
Lunan piti tulla kaveriksi. Luulivat vissiin, että makkara valmistuu
siten nopiammin :)
Arja, The Makkaramestaritar :)
Meijän tekemä mahottoman hyvä grilli ja ihanat grillimakkarat ;)
Makkaraa meille!! Pliis!
Sinä kans, makkaraa meille!!
Mitähän lie Alma mietiskelee.
Ellu vaan haaveilee

Luna-Lupsukka tyytyväisenä makkara mahassaan.
Ja sitte Ellu-uutisia. Eilen tuli siis se 3 viikkoa astutuksesta ja tänään Ellulle ei kelvannu juusto eikä grillimakkarakaan. Eli tästähän voijaan sitte päätellä, että pullat on aika kivasti uunissa :) <3

Kommentit

Suositut tekstit