Muistutus hetkessä elämisestä - Ellun kans päivystyksessä

Aina ei kaikki käy tanssien. Välillä muistutetaan elämään vain hetkessä ja olemaan kiitollinen juuri siitä. Unohtamaan menneet, olla huolehtimatta tulevasta. Elää vain tässä hetkessä, olla kiitollinen, että just nyt kaikki on hyvin.

Toissayönä Ellu herätti minut, oli tosi levoton. Rauhoittui kuitenkin, kun sitä aikani hoitelin ja hellin. Eilen sitten, ku tulin äitini luota Vihannista, Ellulta oli tullu vihreää vuotoa, joka ei koskaan ole hyvä merkki. Soitin päivystykseen, josta lääkäri sanoi, että kyse on aika varmasti keskenmenosta. Säikähdin tietenki ja päivystykseen ajaessani jalat oli hyytelöä ja sydän hakkas miljoonia. Toisaalta kuitenki oli ihmeellistä kyllä sellainen tunne, että kaikki on ihan hyvin. 

Eläinlääkäri (ihana Matti Heikkinen) tutki Ellun, otti verikokeen. Massu ultrattiin ja sieltähän löytyi viisi sykkivää sydäntä. Sykkeet olivat lääkärin mielestä kuitenkin hiukan liian nopeat, stressisyke heillä. Verikokeessa tulehdusarvot olivat kohonneet, joten Ellu sai antibiootit, joita se nyt syö loppuodotusajan. Tulehduksen syytä tai paikkaa eläinlääkäri ei osannut varmasti sanoa. Pyysin kuuntelemaan myös Ellun sydämen ja hengitysäänet ja lääkäri sanoi, että hengitys on aika raskasta. Saattaa siis olla hengityselimisissäki tulehdus. Toisaalta olin todella helpottunut, kun ei ollu keskenmenon välitön vaara, mutta kyllä tässä nyt mennään ihan hetki hetkeltä, päivä päivältä eteenpäin ja oon kiitollinen täydestä sydämestäni jokaisesta niistä, kun Ellu voi hyvin. Kontrolliin menemme ensi perjantaina.

Yön Ellu nukkui todella hyvin. Nukkui koko yön jopa mun sängyssä, jota ei oo tehny vähään aikaan. On menny illalla aina "koirahuoneeseen" sängylle ja katsellut vaan sieltä kun oon häntä kutsunu. Nyt hyppäs heti sänkyyn. Aamulla meni iiiiso kupillinen ruokaa tuosta vaan alas ja ulkonaki haukku jo tiellä menneitä :) 


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Pikaista paranemista Ellulle.