Ellu on oma ittensä

Everythig all right so far eli kaikki hyvin ainakin tällä hetkellä. Aamulenkki tehty ja Ellu oli oma ittensä eli hyökkäili Lunan kimppuun lenkin alussa ja kävi haukkuun mettäsä olevaa pressulla peitettyä puupinoa entiseen malliin :) Jaksoi lenkin ihan hyvin ja oli pirteä lönkyttelijä. Kotosalla kuitenki makoilee paljon ja seurailee muita - kuten kyllä tekee yleensä muutenkin :) En uskalla vielä huokaista helpotuksesta, koska pentujen tilannetta en tiedä. Vuotoa ei Ellulla kuitenkaa oo enää tullu ja on nukkunu yönsä ihan hyvin. Toivomme ja luotamme siihen, että kaikki menee hyvin loppuun saakka. 

Lenkin ja ruuan jälkeiset tirsat :)
Facebookissa pomppasi eteeni tämmönen kuva D-pennuista.
Vasemmalla Ellu, nyt omia pentujaan odottava <3 Toiset tytöt: Aada, Nemi ja Bella.
Ihanat mussukat, oih <3

Käytiin eilen lauantaina Lunan kans katsomasa, kun Tiina ja Nemi suorittivat rallytokon AVO-luokan radan. Olihan sitä ihana katsoa, miten noitten kahden yhteistyö sujui kuin tanssi. Tiinan mielestä kaikki meni ihan päin peetä, mutta kukaan muu sitä ei kyllä huomannu :) Mulla vielä on rallytokon säännöt ja pistelaskut vähän opettelussa, mutta 95/100 pistettä on mun mielestä huippua.  

Luna oli mukana haistelemassa ja kattelemasa muita koiria ja ihmisiä ja hyvinhän tuo neitokainen sielä toimi. Ei haukkunu muita, vaan kuleskeli ja oleskeli ihan miten pittääki. Harjoteltiin näyttelyseisomista ja muuten vaan seisokelua :) Kuvaanki Lunan pääsi ja osas kyllä poseeraamisen taidon taas. Siitä näkee, miten Luna on ittensä laittanu huolelllisesti ennen lähtöä: kajalit on just ja täysin kohillaan :) :) Hymyäkin riittää! Värit ei kännykameralla ihan kohilleen tullu, mutta vähät siitä :)

Kommentit