Leopold tuli ootteleen huomista kasvattipäivää

Leopold, Vincentin veli, Violetdream Earl Of Joy, tuli hoitolaiseksi viikonlopuksi. Ensin opetellaan ilta laumassa oloa huomista kasvattipäivää varten. Ja mukavasti upposiki heti laumaan, mitä nyt Luna vähä komentaaki. Ellu rakastu tärpeissään ihan viimmesen päälle tuohon puolivuotiaaseen miehenalkuun. Kosiskelee  Leopoldia koko ajan, mutta Leopold ei oikein tunnu ymmärtävän, mihin se Ellu apua tarttis :) No, hyvä niin. Ei velipuoli ois kuitenkaan oikein soppeli pentujen isäksi :) Vincentin kans juoksentelevat pihalla ja on kyllä ihana nähä velipoikien riemu ja ilo!

Tässä joku kuva tältä illalta. Huomisen kasvattipäivän jälkeen kuvia tulee sitte kunnolla lissää :) Leopoldhan on taas yksi Alman klooni, numero kakkonen Nemin jälkeen. Jo kahesta Alman pentueesta on siis tupsahtanu yks äitinsä klooni. Sen verran itserakas vissiin Alma on ja haluaa, että häntä tulee vaan aina lisää :)


Leopoldissa on näköä ja  kokoa. Säkä on varmaan n. 40 cm ja turkkia
tekee aivan mahottomasti - sitä papiljoteilla kiharrettua :)
Vincent yrittää saaha Leopoldia mukaansa, mutta
Ellu vaan häntä omii.
Ellu yritti ajaa Leon pusikkoon, että sais hänet kokonaan. Onneksi
kuitenki Leo ei noista hommista oo kunnollista tajua :)
Ja Ellulla tosiaan alkaa tärppipäivä olla kohillaan. Joko huomenna tai sunnuntaina hurruutellaan miehelään. Ilmottelen miehensä nimen, kuhan nähhään, hyväksyvätkö he molemmat mun valinnat ;)

Kommentit