17. toukokuuta 2015

Erämessuilijat tulivatki meille

Tiina ja Miia olivat menosa Erämessuille, mutta ykskaks suunta oliki Käpylänperälle ja mukaan olivat napsasseet myös koiransa. Olipa iloinen yllätys mulle, joka alko jo melekein haukkumaan, ku oli vain koirien kans sairaslomaansa viettäny. 

Meille siis pursus portin sisälle Miia, Riia ja Justiina sekä Tiina ja Nemi. Pihalla alko semmonen hulabaloo ja hyörintä, että heikkohermosemmalla ois voinu jo päätä huimata. Ääntä ja vilskettä riitti. Parraimpana siinä pienin, Dio, joka touhus koko ajan jottain, välillä itekseen, välillä toisten peräsä. Olihan sitä hauska kattua, ku raahas mukanaan ittensä kokosen aamutossun tai juoksi tennispallo suussa, joka just ja just oli pienempi ku päänsä. Riia ja Justiina pitivät ommaa showtaan. Ellu senkus poseeras välillä kivellä, välillä nurmikolla näytellen ittiään. Luna yritti pitää porukkaa koosa siinä auttamattomasti epäonnistuen. Alma katseli menoa omaan rauhalliseen tyyliinsä, varmaanki mielessään huokaillen. Nemi katto parraimmaksi istua lähellä emäntää ja innostui vasta, kun olivat jo kotiin lähösä. Väsynyttä porukkaa oli kotona koko loppuillan. Mahtavan mukava iltapäivä! Kiitos Tiina ja Miia! 

Tässä muutama Miian ottama aivan upia kuva! Oli todella vaikia valita, mitä tänne laittaa! Lataan niitä Kuvat-osioon, kuhan saan nettin toimiin niin, että se sujuu sutjakkaasti :)


Dio Miian laukun kimpusa.
Riiviö kiinni lahkeessa...
... ja kengännauhoissa
Ellu vaan tykkäs poseraata, tässäki melekein nukkuu.
Ei huomannu ees noitten kahen tohinoita, kun Alma yrittää
auttaa juoksuista Justiinaa :)
Nemi uskalsi ihan haistamaan tuota ikiliikkujaa, vaikka
sitä kovasti pelkäsikin :)
"Hihiii, älä kutita mua!"

"Tää on mun", sanoo Dio ja Riia ihmettelee,
miten ihmeessä tuommonen rääpäle jaksaa
moista raahata ympäri pihaa.
Hyppyjä ja muutama haukahdus.
Alma ja tyttärensä Ellu (vas.) ja Nemi (oik.)
Luna ja tyttärensä Justiina. Arvannette, kumpi on  kumpi :)

Miian tytöt Riia ja Justiina
Meijän tytöt Alma, Ellu ja LunaEi kommentteja: