12. huhtikuuta 2015

Näyttelyvuosi korkattu Vaasassa

Perjantaina aamusella pakattiin Tiinan kans Nemi, Ellu, Alma ja Luna autoon ja startattiin Käpylänperältä kohti Vaasaa. Ensin jätettiin Alma ja Luna Henrin tykö yöhoitoon ja sitten haettiin Miia ja Riia kyytiin. Limingasta kaapattiin Impi-Impula vielä mukkaan ja sieltä lähettiin hurruuttaan täysillä Vaasaan. Aika kauhia lumimyräkkä hijastutti matkaa alusa, mutta sitte ennen Kalajokea pysty jo kaasuaki enemmän painammaan. Matka taittu nopiasti, ku oli mukavaa!

Yöksi oltiin varattu Vaasasta huone hotelli Teklasta. Vaikka se ei ihan huipputasoa ollu, lenkkimaasto ympärillä oli tosi upia. Nemi pijätteli pissaansa perjantain, mutta lauantaina sen oli jo pakko muutaman minnuutin ajan pyllistellä :) 

Impi valitsi heti parraimman paikan.
Miia otti ihanan kuvan Impistä <3
Nemi harjottelee näyttelyseisomista.
Ellu-rinsessa löysi toisen hyvän paikan.
Kas, Miiaki :)
Ja Miian Riia. Kuva Miia Väänänen
Vaasan näyttelypaikka Botnia-hallihan on aivan huipputasua. Ei tuu ahasta kehäsä eikä kehän ulkopuolellakkaan. Sinne sitten körryyteltiin puoli kymmenen aikaan. Muut Haukiputtaan sheltti-immeiset oli olleet jo hyvän aikaa paikalla.

Ensin meni Riia kehhään Miian kans ja sai H:n. Riialla on vielä aikaa kehittyä ja varmasti vielä nappasee vaikka ja mitä. (Riia ei siis oo minun kasvatti, vaan on Deep Illusion's Narani Nhuca).

Riia odottelee kehään pääsyä.
Kuva Miia Väänänen
Ja Riia toiselta kasvonpuoliskolta :)
Kuva Miia Väänänen

Seuravaksi mentiin kehhään Tiina Nemin ja minä Ellun kans. Nemi sai EH:n. Arvostelu oli tosi hyvä, mutta tuomarin mielestä Nemi ois saanut olla pienempi. Ellu niias tuomarilta NUO ERI NUK2 ja sai vielä SA:n. Ellu käväs vielä Paras narttu -kehäsä, mutta sieltä heitettiin heti pihalle kaikki junnut ja nuoret :)

Nemi seisoo just niin ihanana! Kuva Miia Väänänen
Ja häntäki pysyy alhaalla. Kuva Miia Väänänen
Mikähän siinä emäntiä niin naurattaa, varmaan jännitysnaurua...
Kuva Miia Väänänen
Ellu seisoo topakkana, emäntänsä ei :) Kuva Miia Väänänen
Viimesenä meijän porukasta kehän kiersi Impi. Nätisti se mukana aina mennee ja on muutenki niin ihana. Tuomari vaan ei tykänny ku EH:n verran, pienonen kuulemma on :)

Impula se ossaa olla niin ihana! Kuva Miia Väänänen

Impi tuomari syynissä. Kuva Miia Väänänen
 Aivan ihastuttavan mukava reissu  oli!! Seura ei ois parempi voinu olla! Kiitos Tiina! Kiitos Miia!

Ei kommentteja: