Lenkkikuvia

Pitihän sitä lenkillä sitten kuvia ottaa. Ja taas harmitti. Kännykkäkuvat on epätarkkoja, joten ois pitäny vaan se oikia kamera ottaa mukaan. Pääasia kuitenki, että koirilla oli mukavaa! 

Almahan kulukee aina porukan eellä vähintään sen 50 metriä. Menee omia polkujaan ja välillä hyppää mettään hukkaan. Nyt sitte alkulenkillä Nino lyöttäytyi Alman mukaan ja tämä pariskunta vierekkäin haistelivat samoja puita, turpaita ja muita. Jos Alma hyppäs mettään, Nino hyppäs peräsä. Mietinki siinä, että onko niillä jotain omia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Välillä tulivat sitte kumpiki lauman joukkoon kuin mittään ei ois tapahtunu. Sitte loppulenkistä taas pitkällä kaikkien eellä meni Alma ja upiaturkkinen soopeli. Luulin ensin, että sama pariskunta sielä menee, mutta oliki sitte uros muuttunu ja Alman kans tepasteli rinta rinnan Remu. Vähä siinä jo huolestuin, että meinaako se Alma nyt ihan kahen uroksen kans lyödä jotain lukkoon. No, jossain vaiheesa kuitenki asiat vissiin oli hoidettu selviksi ja Almaki muisti Remulle hampaitaan näyttää. Jotenki minusta vaan tuntuu, että on ihan vaan näyttelemistä Almalla. Taitaa kuitenki Remusta tykätä, mutta yrittää mulle näyttää ihan toista. Jottain semmosta taitaa olla meneillään, josta en minä tiiä mittään :)Liehuturkkeja!
Ja tämäki porukka piti istuttaa kuvan ottoa varten. Onnistuihan se :)
Vasemmalta Nino, Luna, Onni, Alma, Remu ja Ellu
Onni-konni :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sinulla on ollut taas niin ihania kuvia täällä. Sohvalla näpötyskuvia ja kaikkea :) Ja porukalla lenkillä sulassa sovussa, eikä kukaan hävinnyt hukkaan. Pentu söpöliinit ihan oma lukunsa tietysti. On ne kyllä kaikki niin ihania koiruleita. Pitäis kyllä ihan oikeasti joskus päästä katsomaan teitä.
T. Lahja
Anonyymi sanoi…
Tulehan ilman muuta käymään ja kattoon meijän neitejä! :)

Suositut tekstit