18. huhtikuuta 2015

Koiramainen viikonloppu

Jälleen kerran on erittäinki koiramainen viikonloppu kaheksan sheltin kans. Eklundin ihanat neitokaiset tulivat muutamaksi yöksi hoitoon ja hetihän niistä kuvia piti ottaa. 

Tänään käytiin 1,5 tunnin lenkillä ja sielähän intoa riitti kaikilla. Aivan upia ilma oli eikä ois raskinu kottiin mettästä lähtä ollenkaan. 

 Pyysin tytöt tähän, sannoin "istu" ja siihenhän ne asettuivat.
Pari kertaa sannoin "kukkuu" ja ku joutsenet oli lopettaneet
ääntelynsä ohi lentäessään, sain tämmösen kuvan :)
Mona, Alma, Gala, Ellu, Lexie, Arwen, Viivi ja Luna.

Kaheksan koiran laskemisesa oli taas haastetta. Neljä merleä ja neljä trikkiä ku ei  meinannu ennää onnistua. Kerran laskin koirat: Alma, yks, kaks, kolme, neljä, viis, kuus, seittemän. Säikähin, ku sain yhteensä vain seittemän! Siinä sitte pyöriskelin ja katseella sitä kaheksatta etsin, ku yhtäkkiä hoksasin, että ohan niitä kaheksan ja se kaheksas on Alma :)

Arwen, tuo jaloissa pyörijä .)
Lexie ja Ellu
Shelttejä puuhissaan.
Kaheksan niitä pitäs olla.
Lenkin alkumetrit
Vielä virtaa löytyy lenkin loppumetreillekki.
Ku sitte lenkin lopusa laitoin kaikki kiinni ja lähin käveleen, ihmettelin, että miksi yks on vapaana. Noh, ku noitten trikkien naamat näyttää ylhäältäpäin niin samannäkösiltä, huomasin, että olin yhelle laittanu kaks pantaa ja se yks oli ilman. Voi hyvänen aika ku siinä ittekseni sitte ääneen nauroin. Tämä vappaana oleva, Arwen, näytti ressu olevan ihan ihmeissään, ku ei mikään nykiny kaulasa :)

Ei kommentteja: