Iiik, ei näistä raski luopua!!

Oon tässä ollu sairaslomalla pari päivää kipiän käjen vuoksi. Oon jotenki kuitenki onnellinen, että näin on, vaikka kivut ei niin kivoja ookkaan. Oon saanu nauttia  noitten aivan ihanien poikien seurasta! Ne on aivan yli-ihania, luonteiltaan ja muutenki! Jotenki tämä pentue on ollu niiiin lähellä sydäntäni koko ajan. Oon, kuten joku sano, kuin oisin ne itte synnyttäny. Vaikea on jokaisesta luopua, ikävä tulee jo pelkästä ajatuksesta.

Vilhelm on menossa viikon päästä uuteen kotiin ja nimensä on siellä Valo. Tämä rakkauspakkaus Valo menee Hemmo-sheltin kaveriksi aivan ihanaan perheeseen <3 Muille ei vielä kodit ole selvillä, vaan seurailen vielä näitten kolmen kehittymistä ja teen sitten lopulliset päätökset.

Tässäpä kuvia jälleen kerran. Yhteiskuvia otettiin ja jokunen muukin. Kuvablogisa pönötyskuvia pojista. Kuvat otti Kimm Ojala. Lisää tämän päivän kuvia täältä.



Edwy ja Henrik
Vilhelm (Valo) ja Albert









Kommentit

Anonyymi sanoi…
On niin hienoja kuvia että Valohan jäätyy tuoda teille aina valokuvattavaksi; emmää ite saa noin hienoja otettua. Valo on kyllä iiiso poika ku kattoo tuota missä on Alpertin vierellä :D