9. syyskuuta 2014

Hoitolaisia ja vieraita

Ihan ensiksi ilouutinen: Ellulla, 14 kk, alkoivat vihdoin niin epätoivoisesti odottamani ensimmäiset juoksut! Toivonpa hartaasti, että juoksuväli tuosta lyhenee kuitenkin.

Meillä on kävässy taas hoitoneitokaisia parina viikonloppuna Toissa viikonlopun meillä oli 5 vrk hoidossa Lexie ja Viivi ja viime viikonlopulla Impula ja Lemponen. Miia kävi myös uuden ihanan söpötyksensä Riian, 10 vkoa, kanssa kylässä. Riialla on leikkikaverinaan Lunan tytär Justiina. Riia on Miialla sijotuksessa Vierimaan Katjalta.

Aivan yli-ihana söpötys tämä Riia <3
Kaks trikkiä, Alma kohta 5 vee, Riia 10 vkoa.
Niin se vaan Impula ja Lemponen tulivat taas kerran kuin omaan kotiinsa. Impula otti heti huonot tapansa käyttöön eli kävi naapurit haukkumassa ihan varulta, kun eivät etes pihalla olleet. Lemponenkin muisti oman nukkumapaikkansa: Kotiin kun tulin, oli keittiön pöytä karvoja täynnä ja liina rutussa.

Siinä ne kauniisti nöpöttävät: Impi, Alma, Lempi, Luna ja Ellu.
Siinäpä äiti kolmen tyttärensä kanssa ja Luna-hoitotäti :)

Ei näistä vauhdissa saanu kuvia, oli
pakko pysäyttää paikalleen :)
Lexie ja Viivi ovat aivan ihania mussukoita. Het upposivat meijän laumaan ja kohtelivat koko ajan toisiaan kunnioituksella. Viivi ensimmäisenä iltana vähä vierasti, mutta jo seuraavana aamuna kulki perässä rapsutuksia kerjäten. Kotiin tultuani Lexie hyppäsi vasten ja halasi etutassut olkapäilläni mua ja odotti rapsutuksia. Ovat kyllä aivan ihania ja ikävä jäi, kun kotiin heidät haettiin. Yhdeltä lenkiltä sain otettua kuvia. Mukana myös kylässä käynyt Ellun sisko Nemi.

Vasemmalta Viivi, Luna, Lexie, Alma, Nemi ja etualalla Ellu.
Vauhti oli välillä pelottavan kovaa :)

Ei kommentteja: