Suomussalmen kuuuuuma kesä-/kehäpäivä

Niinpä on Suomussalmen aika raskaasta reissusta toivuttu ja makusteltu tuloksia.  Olihan se aika kuuma ja hikinen reissu, mutta mukavaa oli!

Autossani on ilmastointilaite rikki ja se asetti  muutaman haasteen jo menomatkalla. Puolessa välissä alkoi aurinko lämmittämään Toyotan sisälmyksiä sen verran paljon, että piti ripustaa kaverilta lainaksi saamani tuulettimet koirien ja naisten viilennyttämiseksi. Perille päästyämme nähtiin heti Tiinan uusi komea teltta - violetti tottakai - ja päästiin viilentymään varjoon. Pikkuhiljaa kuitenki helle senkus jatkui ja varmaan siellä 30 asteen hujakoilla lämmintä oli.

Junnukehän alkaessa olin itse jo ihan pyörtymispisteessä kuumuudesta, mutta urheasti kuitenkin jaksoin auringonpaahteessa kehän kiertää :) Ensin pöydällä kävi Nemi ja seuraavaksi Ellu. Nemi seisoi Lena Dankerin tarkassa syynissä ja sai EH:n. Ellu pääsi pöydälle, kiersi kehän ja tuloksena oli ERI ja kilpailuokassa sitten Ellu oli JUK1 ja sai SA:n! Nemi oli luokan kolmas. Elluhan pääsi sitten Paras narttu -kehään ja ravasi siellä neljänneksi. Eli tulos Ellulle JUN ERI JUK1 SA PN4! Olinhan - olen edelleenkin - tosi onnellinen tuosta ihanasta neitokaisesta ja upiasta arvostelusta! (Kuvat Miia Väänänen)

Tiina ja Nemi, minä ja Ellu :)

Vauhdissaaa...
 
"Äiti, nappulaa!"


Seuraavaksi käväsi Justiina kehässä. Lena tuntui tykkäävän kovasti, mutta vähän oli Justiinalla maistunut ruoka liikaa, jonka vuoksi sai EH:n. Mutta hienosti meni Justiinallakin! Oli luokkansa toinen!

Miia ja Justiina

Neitokaiset vauhdissa.


Kotiin otettiin tuliaisiksi mukaan myös Nemi, kun perheensä lähti Dora-koiransa kanssa seuraavan päivän näyttelyyn. Aivan ihanan rauhallinen neitonen on ja ihan kuin olisi kuulunut laumaan jo pitemmän aikaa. Huomasin, että ihan hyvin näitä neitokaisia voisi olla vaikka viisi. Yhden lisäystä laumassa ei huomannut ollenkaan.

Ja vielä sellainen harmittavakin uutinen,  että meille ei tulekaan tänä kesänä soopelipentuja. Impillä alkoi juoksu pari viikkoa sitten, mutta tämä neitokainen on vaikea luettava tärppipäivien suhteen ja progetulokset yllättivät sitten ikävästi ja juoksu olikin edistynyt sellaisella vauhdilla, että ehti mennä astutukseen parhaat päivät ohi. Päätinkin sitten, etten yritä myöhässä, vaan katsellaan sitten 8 kk:n päästä uudelleen.

Impihän on muuttanut asumaan Lempi-siskonsa luokse ja omistajakin on vaihtunut. Impi kun sellainen säpäkkä ja touhukas neiti, tuntui, että saa meillä liian vähän huomiota monen koiran laumassa. Nyt Impi saa touhuta Lempin kanssa kaverinaan myös 3 kissaa. Paljonhan Impi kotonakin täällä vielä on, mutta on niin onnellinen uudessa kodissaan, että varmaan vähemmän meillä aikaansa viettää :)


Kommentit

Suositut tekstit