Oulun kv:ssä mukavaa menestystä - ja SA:t!!

No, minä siis muistin eilisen huminoissa kuitenkin, että tänään on Oulun kv ja sinne pittää viiä Ellu. Meinas kyllä unohtua. Yheksän aikaan la-iltana ykskaks se asia pälkähti päähän ja piti äkkiä pistää Ellu hanan alle ja auringon laskiessa se sitte vielä föönata. Olin jotenkin niin sekaisin, etten millään tahtonu muistaa, mitä sinne näyttelyyn pitää oikein mukaan ottaa. Poukkoilin huoneesta toiseen etsiskellen samalla muistini lokeroista kaikenmoista näyttelyä muistuttavaa ja näyttihän se reppu täyttyvän ihan oikeilla tavaroilla :)

Aamulla parin torkutuksen ja puoli tuntia omasta aikataulustani myöhäsä ajelin hakemaan Miian ja Justiinan. Äimäraution raviradalle ei onneksi ollu ku viiden minuutin matka, joten oltiin ajallaan perillä.  Ensiksi oli junnukehä, jota lähettiin kiertämään Ellun ja Tiina Nemin kans. Tuomarina oli itävaltalainen Monica Blaha. Ihanasti hän Ellulle saksaksi leperteli ja mua harmitti, kun en siihen hätään osannu loistaa ja sanoa olemattomalla saksallani jotain mukavaa :) Junnukehän lopputulema oli se, että Ellu sai ERI:n ja oli JUK2 - ja sai SA:n (SA=sertin arvoinen)!!! Nemi oli kolmas ERI:llään. Eli taas loisti Violetdreamin siskospari! Ellun SA:sta oon aivan uskomattoman onnellinen ja ylypiä!

Ja Justiina! Justiina yllätti meijät aivan upialla tavalla! Tämä neitokainen liiteli Nuorten luokan ykköseksi ja sai myös SA:n!! Aivan upian ihanaa! Onnea Miialle ja Justiinalle vielä kerran!

Seuraavaksi sitten tämä porukka kiertää  kehää Suomussalmella 7.6.! Ilmoituksessa on kyllä, että ne järjestettäisiin vuonna 20137, mutta me ollaan sinne kuitenki  ilmottauduttu ja toivomme, että myös tuomariksi ilmoitettu Lena Danker tulee paikalle :)

Tässä se tämän päivän tähti, eilisen diiva, Justiina esittäytyy täydessä tällingissä. Kuvan on ottanut Miia.


Kommentit

Suositut tekstit