Jyväskylän kehässä Violetdreamin yhteisdebytointi

Ja niinpä sitä lauantaiaamuna ennen sianpieremää lähimmä ajeleen kohti Jyväskylää Aada, Ellu, Nemi ja Justiina kyydissämme. Aivan mahoton lumimyräkkä oli ja noin 60-70 km:n vauhtia etenimme kohti näyttelypaikkaa. Hiukan kiirus tuli pentuluokan neitokaiset saada valmiiksi kehää varten, sen verran lumimyräkkä aikataulua verotti.

Mutta kehään ehdittiin. 9 narttua oli kehässä ja me, Violetdreamin D-pennut, niistä kolmena viimeisenä kehää kierrettiin. Nemi veti joukkoa, Aada seuraavana ja me Ellun kans viimeisenä. Nemi, tuo vauhtimimmi, kiersi kehän hienosti askeltaen, mutta häntä pysyi tötteröllä. Aada kiersi kehän eikä epäröinyt hetkeäkään, mitä oli tarkoitus siellä tehdä. Samaten Ellu rauhallisesti esittäytyi ja kiersi kehän kuin olisi sitä jo vuosikausia kiertänyt. Lopputulema oli upea: Aada oli PEK2 ja sai KP:n, Ellu oli PEK3!! Tuomari kehui Aadaa parhaimmasta seisomisesta, wau <3

Seuraavaksi jännitettiin junnuluokan kehää ja Justiinan esittäytymistä. Justiinahan nauttii yli kaiken, kun sitä harjataan ja laitetaan näyttelyä varten. Se myös ilmiselvästi nauttii kehässä kiertämisestä. Aivan ihana katsoa koiraa, joka voi nauttia kaikesta tästä niin selvästi <3 Justiina kiersi kehän aivan upeasti, askelsi ja seisoi tuomarin edessä todella rennosti! Arvosteluna sai EH:n, mutta tuomari olikin todella tiukka, joten tästä arvostelusta saa olla tosi tyytyväinen!

Kaiken kaikkiaan oli aivan mahottoman mukava näyttelyreissu. Matkaseura ei ois voinu parempi olla! Nyt meillä on nokka kohti seuraavaa, Posion näyttelyä. Nemin häntäongelma ratkaistaan ja harjoitellaan  muutenkin kesänkin näyttelyitä varten.

Tässä muutama kuva Jyväskylästä.

Violetdreamilaisten voittaja: Aada PEK2 KP <3
Aadan upeaa liikettä <3
Ellu PEK3
Ellun askellusta.
Nemi, tuo ilopilleri, on vaan niiiiiin <3
Nemi kiertää kehää, hiukan innoissaan :)
Justiina esittäytyy
Ja Justiina nauttii <3
Nemin kihara turkki aiheutti työtä ja tässä
sitä korjaillaan kaksin käsin.
Violetdreamilaiset odottelevat...