22. syyskuuta 2013

Vauhtia riittää 4 sheltin ja yhden kissan taloudessa

Onpas menny aika nopiaa ja vauhtia on riittäny niin, etten oo ehtiny blogiakaan päivittämään. Kovasti meillä touhua riittää, sekä eläimillä että emännällä.

Ellu kasvaa kohisten ja oppii uutta koko ajan. Isompia koiria seuratessaan se on oppinut kerjäämään, ärisemään, hyppimään vasten, haukkumaan, lenkillä raivoamaan, repimään Impin häntää ja häviämään metsään vauhilla. On oppinu niiltä myös hyviä tapoja: istumaan namipalan toivossa, odottamaan ulospääsyä ja seisahtamaan käskystä. On kyllä niin oppivainen ja helppo tapaus, etten vois parempaa toivoa.

Tänään käytiin pitkällä automatkalla ja koko matkan tämä sulosuus vaan nukkui. Perillä oli heti kuin kotonaan, tutustui reippaasti uusiin ihmisiin ja kun siltä tuntui, pisti keittiön lattialle nukkumaan välittämättä hälinästä ympärillä.

Ellu 11 vkoa <3
Unnan kanssa leikit sujuu, ainakin Ellun mielestä. Unnan korvat ja kaula on kovalla koetuksella, kun tämä rämäpää-Ellu sitä repii ja vetää perässään. Unna senkus vaan makoilee ja kun alkaa tympimään, juoksee yläkertaan nukkumaan.

Impin kanssa ollaan jo kaks kertaa käyty agilityn alkeiskurssilla. Täytyy sanoa, että Impi on yllättänyt oppivaisuudellaan! Todella ihana on seurata, kun se hoksaa nopeasti uusia asioita. Opetustekniikat ovat muuttuneet kovasti sitten Alman alkeiskurssin, mutta tuntuvat napsahtelevan jopa mun keski-ikäisen naisen järkeen :)

Täytyy sanoa, että aikamoista hulinaa tämä elämä nyt on! Illat menee koiralenkeillä ja muutenkin koirien kanssa pyöriskelyyn. Uutta opetellaan Impin ja Ellun kans. Alman kanssa ollaan harjoiteltu keppejä ym. omalla pihalla. Ja Lunakin on päässyt taas harjoitteiden makuun.

Tänään otin jonku kuvan meijän neiteistä. Tässä pari niistä.
Ai niin, tärkeä asia meinas unohtua!! Nemi kävi kylässä 11-viikkoispäivänä eli viime torstaina. Voi hyvänen aika, kun siitä on tullut kaunis ja upea nuori neitokainen - ja niin reipaskin se on! Ihastuin ikihyviksi. Tiesin kyllä, että se on kaikkineen tosi upea, kun sitä oli jo pienenä, mutta nyt Nemi on puhjennut oikein kukkaan. Askel rullaa ihanasti ja se ulkonäkö, vau! Nyt kovasti odottelen, mitä se vielä isompana saavuttakaan!

 Tässä teilleki ihailtavaksenne kaksi kuvaa Nemistä.

Upea Nemi <3