Kuusiviikkoiset riiviöt

Onpas meillä riittänyt vilskettä ja vaarallisia tilanteita! Pennut ovat pitempiä aikoja hereillä ja se tarkottaa, että meillä on just tälläkin hetkellä mahoton meno päällä. Haukkumista, murinaa, jaloissa vipeltäviä pentuja ja sekasotkua ympäriinsä! Unna-kissakin hyörii mukana ja leikkii pentujen kanssa kuin olisi yksi heistä. Aika hyvät hermot sillä on. Pennut voivat vetää sitä hännästä ja hypellä päälle aika pitkään ennenkuin suhahtaa tai hyppää pois porukasta. Ihanaa sitä on katsella, mutta täytyy sanoa, että aika väsyny tuon kaiken jälkeen oon myös minäki.  Illat on menneet semmosessa hulinassa ja vilskeessä, ettei paremmasta väliä. Yöunille olen päässyt puolen yön paikkeilla ja unta ei ole tarvinnut ootella :)

Kuusviikkospainoja tässä:

Nemi (Josefiina) 1850 g
Amalia 1972 g
Ellu 1748 g
Bella (Elviira) 2190 g

Eli Josefiinalle ja Elviiralle on jo uusien omistajiensa antamat nimet käytössä. Vielä eivät tunne muuta nimeä kuin "pieni, pieni, pieni", mutta eivätköhän pikkuhiljaa ala tuntemaan itsensä uusilla nimillään.

Kuvia laitan, kun saan niitä otettua. Täytyy sanoa, että illat ovat olleet sen verran kiireisiä, että hyvä, kun on muistanut itse syödä ja nukkumaan mennä :)


Kommentit

Suositut tekstit