Tytöt yrittävät jaloilleen ja neiti Justiina kävi kehässä

Kovasti jo tytöt yrittävät nousta jaloilleen siinä kummemmin onnistumatta :) Hauskaa kateltavaa, kun tissiä etsiessään kaatuilevat sinne tänne ja kun pääsevät määränpäähänsä, rauhottuvat paikalleen. Vielä ne vain nukkuvat ja valveilla ollessaan vain syövät ja sitten taas jatkavat uniaan.

Näin nukutaan, sekasin sielä ja täälä
Elviira ja Amalia
Läjä neitejä
Ellu ja Amalia
Ja samat ku ylläolevassa kuvassa, hiukan eri kulmasta :)
Kävin tänään Oulun kv-näyttelyssä turistina. Olin ilmoittanut sinne Impin ja Lunan, mutta katsoin, etteivät kumpainenkaan ihan näyttelykunnossa ole, joten jätin ne kotiin. Olihan minulla siellä kyllä jännitettävää sitten muutenkin: Justiina, Violetdream Celica, oli pentukehässä ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä omistajansa Miia Väänäsen kuljettamana. Ja aivan ihanasti osasi Justiina kehässä seisoa. Kävely ei aivan niin hyvin onnistunut, kun Justiinan piti koko ajan haistella kehän pintaa, sattuisiko sieltä syötävää löytymään. Mutta kokonaisuudessaan oli aivan ihana katsoa Miian ja Justiinan kehää. Justiina sijottui narttujen pentuluokassa kolmanneksi ja sai ihanan arvostelun. Nyt vaan Miia seuraavia näyttelyilmoja lähettelemään :) Ja syvämestä tulevat kiitokset Miia, että Justiinan kehään veit! <3 Tässä arvostelu teidänkin luettavaksenne:

"8 months. Nice young bitch. Good type and size. Lovely head. Good underjaw. Dark eyes, good teeth. Good neck, topline and tail. Good angulations. Standing on good legs and feet. Very nice coat and color. Needs to learn show her movement."

Tällä pomppija-neitokaisella riittää virtaa ja sillä on aivan älyttömän ihana ja avoin luonne!

Justiinaa naurattaa
Nyt taitaa jo hieman jännittää...
Tuomari Jo Schepers (Hollanti), Miia Väänänen ja Justiina

Kommentit

Suositut tekstit