Neitokaiset kolme viikkoa ja Unna tuli taloon

Neitokaiset täyttivät torstaina kolme viikkoa. Ovat jo tottuneet alakerran meininkiin ja tutustuneen elämään pentukehän ulkopuolella. Amalia ja Josefiina ovat uteliaimpia, Ellu ja Elviira tulevat heidän perässään. Jauhelihaankin ollaan jo totuteltu ja hyvä, ettei mennyt mun sormetkin mukana sitä tarjosin. Pikkuhiljaa alkavat luonteetkin erottua.  Neitokaisten painot 3-viikkoisina:

Josefiina 730 g
Amalia 813 g
Ellu 901 g
Elviira 902 g

Lisää kuvia kuvablogissa ja yksi uusi videokin D-pennut/Videot-kansiossa.

Amalia, Josefiina, Elviira
Ellu, Amalia, Josefiina, Elviira
Amalia <3
Luna ja Impi ihmettelee
Ellu ja Elviira
Ellu ja Elviira again
Elviira
Amalia, Elviira ja Ellu
Luna on päässyt vihdoin viimein hoitelemaan pienokaisia ja on siitä tosi onnellinen. Impi haluaisi neitokaisista heti leikkikavereita, mutta osaa olla nätisti heidän kanssaan. Alma on sitä mieltä, että on suht koht hommansa hoitanut ja katselee mielellään kauempaa, kun toiset tekevät työtään.

"Hoidelkaapa te ne pennut. Mää nukun nyt!"
"Me kyllä hoidellaan nämä. Nuku sinä Alma vaan."
Tänään käytiin hakeen kissakin taloon. Unna haettiin Lumijoelta Neenan tyköä. Ajomatka meni rauhallisissa merkeissä, Unna vaan nukkui kopassa. Kotiin tullessa piti sähähtää isommille koirille matkalla yläkertaan. Makuuhuoneeseen tein Unnalle oman paikan ja siellä Unna lähti ensi jännityksen jälkeen heti tutustumaan uuteen paikkaan. Juoksen nyt ylä- ja alakerran väliä. Välillä lällyttelen Unnaa, välilla pentuja. Joka kerta yläkertaan mennessäni Unna on hukassa. Tuossa äskettäin jouduin sitä etsiskelemään puolisen tuntia. Olin jo epätoivoinen ja kuvittelin, että on päässyt jotenkin ulos, kun ulko-ovi on ollut välillä auki. Lopulta sain kuningas-ajatuksen ja päästin Lunan etsiskelemään kissaa. No, väärä koiravalinta. Luna löysi hyvin ja eritttttäin nopeasti Unnan ruokakupin, mutta siinäpä se sitten. Yhtäkkiä muistin, että edesmennyt kissani tykkäsi nukkua päiväpeitteen alla ja sieltähän se Unnaki löytyi :) Aivan ylisuloinen on tuo mussukka!!Kommentit

Suositut tekstit