Käpylänperän kuulumisia

Ollaan saatu nauttia ihanan kesäisistä ilmoista myös täällä Käpylänperällä. Metsälenkkejä ollaan koirien kanssa tehty päivittäin, joskus useampikin, ja nautittu pihalla auringonpaisteesta. Luna tykkää nukkua terassilla kuumassa auringonpaisteessa, Alma etsii varjopaikkoja ja Impi nuoruuden innoissaan juoksee ympäri pihaa ja käy välillä haukkumassa naapureita. Ihanaa kesää on ollut ja toivottavasti jatkuukin tällaisena.

Almasta ei vielä voi sanoa, onko pentuja tulossa. Merkkejä siihen suuntaan kyllä on jo; ruoka ei maistu Almalle entiseen malliin, on kovin hellyydenkipeä ja lenkillä kulkee loppumatkat yleensä mun vierellä hiljalleen ravaten. Nyt vaan peukut pystyyn ja toivomaan parasta!

Ja onhan meillä toinenkin ihana uutinen. Meille tulee heinäkuun lopulla pienoinen kissanpentu, Unnaksi ollaan se jo nimetty. Jos - tai taijankin sanoa kuitenkin: Kun Alma meille pentuja tekee, ne saavat seuraansa kuulemma villihkön valkoisen kissaneidin. Meillä on siis muutakin odoteltavaa kuin Alman pennut :)

Tässä muutama kuva Unnasta syntymäkodissaan. Kuvat on ottanut Neena Kuukasjärvi.

Unna 2 viikkoa

Martta-äiti ja vauvansa

Unna toinen vasemmalta

Kommentit

Suositut tekstit