22. lokakuuta 2012

Röntgenissä käytiin

Luna kävi tänään röntgenissä. Kova homma oli neiti saada pöydälle, sen verran jo painoa on kertynyt. Siinä Luna kuitenkin nätisti makasi, kun kamera piipitti. Kolme kuvaa otettiin, kun sen verran epävarmoja oltiin, oliko massussa neljä vaiko viisi pientä koiranpentua. Ainakin neljä niitä siis on, ne näkyivät todella hyvin. Viides siellä näytti olevan, mutta ihan varmoja ei voitu eläinlääkärin kanssa olla. Huomenna lääkäri näyttää kuvan kokeneemmalle kollegalleen ja soittelee minulle, mitä tämä on mieltä. No, pääasia on, että massussa elämää on. Nyt vaan sormet, varpaat ja nenä pystyyn, että kaikki menee hyvin loppuun saakka. Ensi viikolla siis perjantaina 2.11. on 63 vuorokautta täynnä. Jännittää kovasti, tupsahtavatko pennut maailmaan jo aikaisemmin, kuten edellisellä kerralla "pikku-Iita". 

Lunan massun sisältö 22.10.2012
Kahden lääkärin ja kahden maallikon silmin sieltä
viisi on löydetty...

Impula on nyt sitten vihdoin viimein sisäsiisti. Kyllä on teettänyt töitä saada se ymmärtämään, että ulos pitää pyytää, kun pissata haluaa eikä saa sisälle pissailla. Nyt jo yli viikko on mennyt, ettei mitään ole sisälle tullut. Se pikaluraus matolle oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Aamulla juoksin tuhatta ja sataa ovelle viemään sitä ulos, mutta siinä sitten pantaa kaulaan laittaessa saattoi Impi liraukset päästää. Tuntu, ettei ikinä saa sitä oikeaa rytmiä aikaan. Tässä viimeisen parin kuukauden aikana saattoi mennä kolme päivää ihan hyvin, mutta sitten ykskaks ei ollutkaan. Tuossa se Impi mulle nyt irvistelee, ihan kuin tietäis, että tätä kirjoittelen :) Nostelee huuliaan ja haukkuu. No, ihana se on, pieni iso Impi <3

Impin siskolla Lempillä (Violetdream Baby Gremlin) todettiin peitsihammas ja yksi hammaspuutos. Ei tullut toisen kulmurin tilalle uutta hammasta oikeaan asentoon, vaan oli kasvanut eteenpäin ikenen sisään ja vain pieni osa oli ulkona. Takahampaita puuttui yksi. Mutta hampaita tai ei, vauhtia se ei haittaa! Agilitykoirana se tulee olemaan aivan upea! Ihanan perheensä ykkösneitinä se on niiiiin oikealla paikallaan!


1 kommentti:

Minna Hepolammi kirjoitti...

Iso pentue teillekin tulossa, onnea synnytykseen!