16. syyskuuta 2012

Kisaamaan, huh huh!

Niin sitä sitten tuli aika korkata Alman kans agilitykisaradat. En ois itse varmaan vielä uskaltautunu lähtemään, jos ei Mari-coutsi patistanu kisailua aloittamaan.  Ensi viikon lauantaina olis sitten tarkoitus hyökätä kahdelle agiradalle kokeilemaan emännän hermoja. Almahan toimii jo todella hyvin, kepit vain tuntuvat jääneen muistin lokeroihin viime syksyn hyvistä suorituksista huolimatta. Niitähän tässä sitten tietenkin etukäteen jännitetään. On menny niin kaikenmoisissa toisarvosissa tämä elämä, ettei oo ehtiny hallille niitä petraamaan. (No, ei nyt niin toisarvoisissa, oon Sheltit-lehteä taitellu ja hoitanut kotiasioita :)) Mutta kontaktit on just ja prikulleen kohillaan, irtoamista löytyy ja lukee rataakin aikasten hyvin. Aion ottaa kuitenkin ihan vaan opiskelun kannalta ens viikon radat ja katsoa, mitä pitää mun petrata ja mitä Alman.  

Alma kesällä aurinkoa ottamassa

Meijän papukaija, joka tykkää maata sohvan käsinojalla

Alman kuulusia nukkuma-asentoja

Lunan astutuksesta on nyt kulunut 17 vrk. Mitään kummempia merkkejä ei Lunasta huomaa, mutta siitä on kyllä tullu välillä jopa raivostuttavankin hellyydenkipeä. Rapsutuksiahan se on aina ollut kerjäämässä, mutta nyt se kulkee perässä ja jos istahan sohvalle, se on heti vieressä vaatimassa huomiota. No, tässä nyt odotellaan ja katsellaan rauhassa, mitä tuleman pitää.

Lunan lempipaikka

Ilme on vähän niinku: "Just ja joo"

Impi-herhiläinen jatkaa touhuamistaan. Tänään on kylläkin ollut kumman vaisu eikä ruokakaan ole maistanut. Ei kelpaa juusto, ei jäätelökupin jätteet, ei lasagnen jätteet! Jotain on siis pikkuneidillä vaivana. Seurailemme tilannetta. Toivottavasti on vain väliaikaista ja menee äkkiä ohi. Tuossa pikkuisessa kun päivänkin syömättömyys näkyy. Viimeksi kun mitattiin, oli säkä 33,5 cm ja ikäähän Impillä on reilut 7 kuukautta.
Impulan Pimpula
Kesäkuva Impistä, n. 5 kk

Pallon hakeminen on Impin mieliharrastus

Luna ja Impi leikkivät ja touhuavat yhdessä. Alma on omissa oloissaan, joskus harvoin käväsee leikeissä, mutta ei innostu kovin. Jos leikkijät tulevat liian lähelle, ärähdys kyllä kaikottaa remuajat. Tässä kaverukset yhdessä.Ei kommentteja: