3 kk:n synttäribailut ja vähän muutakin

Viikko sitten 4.5. eli 3 kk-synttäripäivänä oli pentutapaaminen Impin kotona eli meillä. Kaapo ja Lempi omistajineen tulivat kyläilemään, Veeti ei päässy mukaan emäntänsä muitten menojen vuoksi.

Kaapo oli alussa hiukkasen kauhuissaan isoista neideistä, mutta kun ne laitettiin yläkertaan, alkoikin aikamoinen meno Impin kanssa. Vauhtia ja vaarallisen näköisiä tilanteita riitti, kun juoksivat edestakaisin ulos ja sisään. Lempi vähän kauhisteli menoa tultuaan, mutta äkkiä pääsi leikkiin mukaan. Päivi tuli myös katastaan pennut giljotiini mukanaan. Mittasimme pennut: Impi 25 cm, Kaapo 27 cm ja pienin sirpukka Lempi 23,5 cm.

Olihan ihana nähdä, miten hyvin Kaapoa ja Lempiä hoidetaan ja kummastakin on varttumassa kauniita shelttijunnuja.

Tässäpä muutama kuva menijöistä:

Impi jahtaa Kaapoa

Kaapo tasan 3 kk

Lempi jahtaa Impiä

Lempi selättää Impin

Ja sitten välillä pidetään palaveri.

Hmm, mitäs seuraavaksi...

"Eikun menoks!"

Ja Lempi edelleen Impin kimpussa.

Siskokset, grrr.    


Alman kanssa ollaan aloitettu agilitytreenaus. Kyllä se vaan muistaa hyvin kaiken muutaman kuukauden paussin jälkeen! Minulla tuntuu aika hakusalla taas kaikki olevan... Kontaktit Almalla menevät aivan älyttömän hyvin, ei tarvitse enää edes ajatella, miten onnistuu alastulo. Voin juosta vaikka kymmenien metrien päässä, kun Alma esim. puomia suorittaa. Tasan tarkkaan tietää, mitä lopussa tehdään - ja odottaa siinä vapautuskäskyä täysin rauhassa! Kepit ja A menevät tuosta vaan. Kun keinu nostettiin normaalikorkeuteen, Alma meinasi ensin hypätä pois ja seuraavaksi himmas, mutta lopulta meni senkin suht hyvin. Harjoittelua siis vaatii vielä. Mutta keinunkin jälkeen se kontaktin otto on kohdillaan :)

Nyt pitäis käydä mittauttamassa Alma tuomarilla ja ruveta miettimään jo kisaamista pikkuhiljaa. Lisenssi on maksettu, joten kesällä on sitten kisaamisen aikakin.

Alma haaveilee.

Lunan kanssa ollaan sitten keskitytty siihen, että on karvassaan ensi viikonlopun Kempeleen näyttelyssä. Aika jännät ajat on, kun sitä karvaa löytyy nyt jääkaapista, kirjahyllystä ja sohvahan on karvalla kyllästetty. Eipä arvaa juuri koskeakaan Lunaan nyt. Jännällä odotan, jääkö koko turkki kylpyhuoneen lattialle, kun sen loppuviikosta suihkuun laitan ja harjailen kuivaksi...

Luna jaksaa Impiä hoitaa ja sen kanssa kisata. Almakin on innostunut leikkimään, mutta jättää kaiken muun hoitamisen Lunan harteille.

Ja tätä kisuamista sitä riittää...


Hännänmutkassa on lämmin nukkua.

Impi keinoemonsa kanssa




Kommentit